sobota 28. září 2013

Lady Ostravačka 4.

Helou! Přežila jsem první dny školy, byla jsem imatrikulována a mám se fajn. Dnes to bude jen rychločlánek s outfity ze včerejšího a dnešního dne.
Na tenhle náhrdelník jsem se dívala už tak před měsícem. Moc se mi líbil, ale nakonec jsem si ho v rámci programu "nebudu utrácet" nekoupila. Ale moje drahá polovička si na mě vzpomněla! Můj drahý šel do obchodu, po měsíci si chudák nějak zkoušel vzpomenout, jaký že to náhrdelník jsem vlastně chtěla a jeden mi koupil. No a trefil se, takže ho musím hodně pochválit! Jo a ladí mi k prstenu! Je to dokonalé combo.
Včerejší outfit není nijak složitý (ostatně jako všechny mé outfity:D). Většinou vycházím ze stejného základu, a to jsou jeggins, nějaké triko a náhrdelník.
Náhrdelníky jsou totiž v poslední době moje must-have a bez něčeho na krku nevycházím z domu! Kdysi jsem to tak měla s náušnicemi. Ty sice nosím pořád, ale právě kvůli náhrdelníkům to jsou spíš jednoduché a nenápadné náušnice.
A abych vám ještě něco řekla - neměla jsem nikdy ráda růžovou. A teď jak vidíte - růžová kabela, růžová svetr, růžový náhrdelník a prsten a ještě mám růžový obal na mobil. Upřímně nevím, jak jsem k tomu přišla, ale každá z těch věcí má odůvodnění, proč je růžová. Obaly na mobil byly všechny hnusné, kromě růžového. Svetr měli pak ještě ve žluté, a tu já nemám ráda a nesluší mi. Kabelku měli i v zelené, ale ta neměla zip. :D

Náhrdelník - Lindex
Svetr - Terranova
Kabela - F&F
Boty - Humanic 

Tak a něco z dneška. Opět jsem byla v OC Karolina (jsem tam málem víc jak doma), a byla jsem na kafi (už zas!). Moje nejoblíbenější kavárna (a vlastně i jediná, do které v tom obchoďáku chodím) je Red Spoon Café. Kafíčko tam mají moc dobré, ceny přijatelné, zákusky mňamózní a je tam k dispozici Wi.Fi. Jo a taky moc příjemné prostředí.
Tak to jen takový tip, kam třeba zajít (nebo tip, kde mě můžete potkat:D:D).

Mějte se, užívejte víkend, a těšte se na další příspěvky!

14 komentářů:

  1. Tyjo, jsem překvapená, jak dobře může vypadat růžová kabelka! Asi si taky nějakou pořídím :)

    OdpovědětVymazat
  2. úžasné outfity, oba dva, ale ten druhý je perfektní! kabelku mám v hnědé barvě :D

    OdpovědětVymazat
  3. výrazné náhrdelníky mám taky moc ráda, no a přítele sis vybrala dobře, málo který by tak dobře vybral náhrdelník :D

    OdpovědětVymazat
  4. Sluší ti to, zrovna jsem si objednala podobný růžový svetr :)

    OdpovědětVymazat
  5. Boží outfity :)

    www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  6. S tou růžovou to mám stejně. Začalo to tak nenápadně obalem na telefon s růžovými detaily a rozjelo se to do obludných rozměrů. Asi blonďatím... ta svině peroxid se musel nějak dostat přes kůži do mozku a určitě narušil mé vnímání barev :D

    OdpovědětVymazat
  7. Tobě růžová sluší, jsi dost výrazný typ, kterému padnou zářivé barvy. V našich krajích běhá většina tlumených typů, takže když to ve finále dorazí peroxidově blond hlavou a žvýkačkově růžovou na sobě, nedopadne to dobře. :-) S klidem růžovou nos, ale tvým zábranám rozumím, růžová je super barva, ale punc infantilnosti si nese, nesmí se to s ní přehnat (zejména žvýkačkové odstíny, pudrovotělové nejsou nic proti ničemu). :-)

    OdpovědětVymazat
  8. ten svetr ti musim moc pochvalit, take by se mi libil! :)

    OdpovědětVymazat
  9. z prvej fotky odpadávam, nádherná!

    OdpovědětVymazat
  10. :O krásny náhrdelník a prsteň :) ..a kedže ružovú milujem takže to je TOP ! :)

    Beperfectissimple

    OdpovědětVymazat

Díky za komentář!