středa 4. září 2013

Avantgarde

Co se u mě děje poslední dobou? No, jak jsem již hlásila, stěhovala jsem se do Ostravy. Trvalo mi celé 3 dny a něco k tomu, abych si všechno vybalila, a dala na příslušné místo. Bylo to celkem o nervy, zvláště, když vám do toho začne kecat babička, a má připomínky ve stylu „Proč vyhazuješ tu rýži, ta je ještě dobrá“ /rýže měla datum expirace někdy v roce 2000. Atd.

Škola mi začíná až 23. (aspoň  myslím), takže mám dost času na nicnedělání. Z nudy už začínám vařit, pořád uklízím, nebo hraju na klavír. Třeba ze mě ještě něco bude, haha.


Nic, to byl jen takový úvod. Dneska vám chci ukázat mé nové tričko. Je z Lindexu, za nějakých „dvěstěpade“. Chtěla jsem něco jednoduchého, plandatého a tohle mi hned padlo do oka. S úzkými kalhotami (úzkýma kalhotama?) to vypadá dobře, co myslíte?




Na zápisu na Ostravskou. Jsem celkem zvědavá jak to tam celé bude probíhat. Zjistila jsem, že budu mít školu asi jenom v pondělí a úterý a pak volno. Takže si budu muset najít hodně koníčků, ať mám co dělat. Ha!

Jo, a po sto letech jsem byla na nákupech oblečení, takže se můžete těšit i na outfitové příspěvky. Něbo něco tomu podobného. Zatím se mějte.

14 komentářů:

  1. Triko je super, taky bych ho hned brala :)

    OdpovědětVymazat
  2. To triko k džínám je super :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Mě čeká zápis zítra, a hlavně žádost o uznání ročníků, jsem zvědavá, kdy budu vědět, co se mnou bude.. Hezky se zabydluj :)) A tričko supr!

    OdpovědětVymazat
  4. to triko je skvělý :) zrovna nedávno jsem si v lindexu taky koupila jedno volný a bílý s černým nápisem - Le Marais Paris (no jooo, jak je něco pařížský, tak mi to hned padne do oka:D)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsi můj člověk, na to tričko jsem taky koukala :-D

      Vymazat
  5. Moc ti to sluší, jsi fakt koča:)

    OdpovědětVymazat
  6. studuješ výšku dálkově? nebo jaktože jenom 2dny? :D

    OdpovědětVymazat
  7. Jee tak to gratuluji k přijetí :) mi to nevyšlo ani na odvolání bohužel no, chyběla mi jedna otázka a byla bych tam :) tak snad příští rok :)))
    Tričko je super! moc Ti sluší :)

    OdpovědětVymazat
  8. To tričko je fakt super, nějaké podobné sháním, takže díky za tip. Jinak ti to moc sluší a máš úžasné vlasy:-)!
    Glamour and Beauty

    OdpovědětVymazat
  9. Jéé, tam jsem taky chodila do školy :D, ještě, že už to mám za sebou... ;)

    OdpovědětVymazat
  10. Ostravská univerzita,je ta nejhorší co může být ;D což ví všichni z Ovy, ale asi nikdo jiný :D "Vezmeme všechny a až vystudujete, jste na nic", ale proti gustu..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. O tom nic nevím, a přinejhorším mám už jednu školu vystudovanou.... ;)

      Vymazat

Díky za komentář!