čtvrtek 14. března 2013

Oblíbené beauty guru na youtube

Nejvíc miluju DulceCandy87 (http://dulcecandy.com/). Tu vám ale nemusím představovat. Byla to vlastně první blogerka, kterou jsem začala sledovat (je to tak 3 roky zpátky mám ten pocit). Díky jejím videím jsem se toho dost naučila (třeba jak si upravovat obočí, jak konturovat obličej...no za většinu mého "umu" může vlastně Dulce, protože jsem to od ní odkoukala...díky holka!).

Laurenbeautty jsem objevila nedávno. Její videa mě baví a opět mi dodává inspiraci, co se makeupu týče. Lauren vypadá jako pravá panenka Barbie...jenže hezčí. Je to Australanka, ale její angličtině se dá krásně rozumět


CarliBel55 je nádherná ženská, co dodávat. Naprosto miluju její vlasy! Kromě videí má také blog - ZDE, kde můžete sledovat i její fashion styl.
MakeUpByCamila2 Camila má rovnou dva YT kanály, jeden v portugalštině, a druhý v angličtině. Její tutoriály jsou poučné, všemu jde hezky rozumět...a v každém videu vás naučí jedno slovíčku v portugalštině. Teď už vím, že se jaro řekne primavera :))
SMLx0 Tuto slečnu sleduji už od její YT začátků, takže už to nějaká chvíle bude. Je hezké pozorovat, jak se zlepšuje jak v natáčení videí, tak i ve svých "makeup skills". A je moc hezká!
Get the Louk asi nemusím představovat. Objevila jsem ji úplnou náhodou, zhruba před půl rokem, a od té doby jsem si pustila každé její video. Moc mě baví její "kecy" a samozřejmě i tutoriály, které umí naprosto bombasticky! Zvláště video, které se týkalo kouřového líčení bylo hodně povedené, protože jsem nikdy podobný návod neviděla. Je to holka šikovná, moc doporučuju. Pobavíte se a ještě se možná něco přiučíte :)

14 komentářů:

  1. Posledné dve nepoznám...ostatné pravidelne sledujem a inšpirujem sa :))

    OdpovědětVymazat
  2. Dulce znám a Get the louk taky, ale je mi silně nesympatická, škoda, ostatní neznám. Díky za tipy :)

    OdpovědětVymazat
  3. Lauren a get the louk znám, dobré tipy :)

    http://cosmetic-styling.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. I mně je Lou hrozně nesympatická, nemůžu si pomoct. Dulce se mi naopak zdá příjemná, ale je vždycky tak strašlivě zmalovaná... :-/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě taky byla Lou dost nesympatická, ale nakonec jsem ji nějak přišla na chuť :) Třeba její tutoriály na líčení mě baví víc, než od LovelyHair.

      Vymazat
  5. Dulcecandy ..tu znám jen jsem líná sledovat její videa v aj :D , a pár videí jsem viděla i od get the louk , ale moc mě nezaujaly, ale mohla bych se zkusit podívat ještě na další a možná změním názor :)
    jé portugalsky se jaro řekne stejně jako ve španělštině :)) (já se španělsky učím :D)

    lucysworlds.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Z těhle teda sleduju pravidelně jen Lauren. Je to moje nejoblíbenější youtuberka, strašně mě její videa baví a mohla bych se na ni dívat klidně celý den! Sem tam se podívám i na Camillu nebo Lou, ostatní neznám :)

    OdpovědětVymazat
  7. Některá jejich videa jsem viděla,ale nejhezčí líčení má Terezička90 a je hezká a sympatická.

    OdpovědětVymazat
  8. A neznáš "itsbl0ndie"? Tu sleduju já, je to krásná holka a její videa mě baví =o)

    OdpovědětVymazat
  9. Dulce Candy bola moja prvá, ktorú som začala odoberať a najviac milujem jej videa, hlavne jej mexický prízvuk :))

    OdpovědětVymazat
  10. carlibybel je neskutocne krasna zenska zavidim normalne..vlasy tvar postava dokonalost...milujem ju

    OdpovědětVymazat
  11. get the louk je nesympaticka osoba , je velmi sebavedoma a arogantna neda sa na jej videa pozerat teda aspon ja sa nemozem ale vela ludi ma na nu takyto nazor neviem no tak asi nie som sama...naopak lovelyhair peta je prijemna a usmievava a prijemnejsia a aj pokornejsia ...lou si mysli o sebe ako keby ona bola bohyna a ostatní nic...to je moj nazor...

    OdpovědětVymazat
  12. Tak Carbel55 jsem neznala, určitě díky za tip, mrknu na její videa na Youtube.

    OdpovědětVymazat

Díky za komentář!