sobota 16. března 2013

Essence All about cupcake


Dnes opět o rtěnce. Jak jste možná zaregistrovali, pusu si patlám buď rtěnkou, nebo balzámem....případně obojím. Všechny lesklá patlátka jsem uklidila na dno šuplíku, a plánuju je vytáhnout možná někdy v létě. Ani nevím jak se to stalo, ale někdy předloni jsem na lesky prostě totálně zanevřela. Ze všech jsem měla upatlanou pusu, lepily se mi na něj vlasy, když foukal vítr a všechno bylo jaksi..opatlané. Tak jsem si řekla dost, lesky jsou pro teenagery, a já už teenager nějaký pátek nejsem. Takže jsem tak nějak samovolně přešla na rtěnky. Mám jich doma celkem dost, ale pořád ne tolik, abych si mohla říct, že jsem se svou sbírkou spokojená. 
Pořád se snažím najít tu správnou nude barvu pro mé rty. Kate 03 je sice fajn, ale pořád je moc hnědá, a to se mi nelíbí.... Říkala jsem si, že se poohlédnu třeba u MAC, protože věřím, že jejich rtěnky stojí za to, a mají tolik odstínů, že bych určitě našla i nude barvu, která bude ladit s mou mrtvolnou pletí, ovšem bez toho, aniž bych vypadala, jako bych právě vstala z rakve.
No nic, ale přejdeme ke zde zobrazené Essencí padesát-trojce.
Od Essence jsem měla zatím jednu rtěnku. Byla to ta nejsvětlejší růžová, kterou mají v nabídce (jméno nevím, ani hledat nebudu). Jsem totiž na tyhle studené, světle růžové totálně ujetá. Ikdyž nelichotí barvě mých zubů, zbožňuju je! Ale tahle Essencí růžovka měla dost chyb - nevydržela, byla s jakousi perletí (a to je v mých očích velké fuj, připadá mi to laciné a ošklivé). Nakonec jsem tu rtěnku darovala jakési kámošce, a pak jsem si jako kompenzaci koupila Rosy Dream od Maybelline, která mi vyhovuje o dost víc. 
No, a už opravdu přejdu k téhle rtěnce, o které vůbec chci psát. Je to číslo 53 a jmenuje se All about cupcake. Bloggerský svět byl touho rtěnkou dost nadšený, a můžete ji vidět zrecenzovanou na každém druhém blogu. Mě tahle barva nikdy nepřišla dostatečně hezká, aspoň podle obrázku. Říkala jsem si, k čemu by mi byla rtěnka, která má skoro stejnou barvu jako moje rty? No, a jednou jsem takhle byla v Ostravě v Rossnamovi s kamarádkou, očumovala jsem stojan Essence, a kámoška mi ukazuje tenhle odstín a hlásí, že je super a že by mi mohl slušet. No tak co, na ruce vypadá fajnově, tak proč to nezkusit....
No, nejsem ani nějak extra nadšená, ale ani zklamaná. Barva je taková "lehká", což znamená, že není extra pigmentovaná. Ale co mě překvapilo, že na puse vydrží pití kávy, cigaretku i moje neustálé žvatlání. 
Barva je to vlastně taková světle červeno-oranžová, chcete-li korálová. Vypadá dost fajn, a k takovému přirozenému líčení, třeba do školy se hodí parádně. 
Asi jediná fotka, kde má "cupcake" na puse. Byl to pokud o nafocení jakésiho tutoriálu, který ale (možná díkybohu) nevyšel). Pro více fotek použijte Google, kde fotek najdete tak možná tři plné zadečky..
Hezký víkend přeju!

9 komentářů:

  1. takéto farby sa mi veľmi páčia:)) skvele vyzerá:)

    OdpovědětVymazat
  2. Vypadá pěkně na rtech, už několikrát jsem ji chtěla koupit, ale zase jsem ji nakonec vrátila :)

    OdpovědětVymazat
  3. táto príjemná farba sa mi páči, už som uvažovala o kúpe, zdá sa mi, že som o nej čítala aj to, že dobre hydratuje a nevysušuje, čo býva dosť pre mňa dôležité, ale kúpim si ju až keď spotrebujem to čo mám

    OdpovědětVymazat
  4. už jsem o ní taky několikrát četla, na rtech vypadá opravdu hezky :)

    OdpovědětVymazat
  5. mám ji taky:) ani nevím, proč jsem si ji vlastně koupila, když se mi více líbí jiné odstíny, z nějakých tmavších mám strach - ale je to moje jediná a první ( v 21 letech :D ) rtěnka, a nakonec jsem si k ní cestu našla a nosím ji často, právě proto, jak je nenápadná :)

    OdpovědětVymazat
  6. Také ji mám,jsem s ní spokojená,je hezky krémová,jemná. Na mě je krásně růžová,červená ani korálová ani náhodou:)

    OdpovědětVymazat
  7. ja ju mám,ako rúž mi nevyhovuje lebo na je veľmi mastná ale požívam ju ako tvárenku-takúto farbu som zháňala už pekelne dlho a konečne som našla :)) stačí prepudrovať a vydrží tých 6-7 hodín :))

    OdpovědětVymazat
  8. tuhle rtěnku mám taky a je super!

    OdpovědětVymazat

Díky za komentář!