pátek 9. listopadu 2012

5 věcí....

Poslední dobou se rozmohly posty s 5 věcmi, které vám třeba usnadňují život, které máte nejvíc rády apod. Já se rozhodla udělat takový příspěvek o 5 věcech z módy, které teď nejvíc "žeru".
1. Velké náušnice
Na velké náušnice si dost potrpím. Nejraději mám náušnice z Forever 21 (mohly jste je vidět TOMTO příspěvku). Náušnice totiž skvěle dokáží doladit celý outfit, nebo ho dokonce posunout o třídu výš (tím chci říct, že pokud si k takové nudě jako jsou černé kalhoty a bílé tílko vezmete výrazné náušnice, vypadá to hned lépe). 

2. Černé kalhoty
K černým kalhotám se hodí úplně všechno, dají se nosit jak do školy, do práce tak i do divadla. Je to prostě "must-have" kousek. Já si jedny černé skinny kalhoty koupila v H&M za 350,- Kč a musím říct, že s nich mám velkou radost, protože mi opravdu sedí.

3. Kruhová šála
Loni to byl celkem velký trend, a myslím, že se drží i letos, protože v obchodech najdete kruhových šál mraky. Já taky jednu vlastním, a rozhodně si budu přít o Ježíška další, protože se do takové šály můžete krásně zabalit aby vám nebyla zima (a jak jsem psala v TAG 11, mě je v zimě opravdu zima, ikdyž jsem navlečená jak lední medvěd).

4. Košile
Košil mám doma hned několik, jsem do nich trochu blázen. Bohužel tu největší klasiku (to jest košile bílá) jsem zatím nesehnala, protože mi buď žádná nesedí, nebo je z divného materiálu. Košile nosím nejvíc do školy, nebo na kafíčka, kdy se chci cítit trochu na úrovni.
5. Klobouk
Klobouky mám ráda. Bohužel moc lidí s kloboukem na hlavně nepotkáte. Je pravda, že když jdu do města s kloboukem na hlavě, přitahuju celkem dost pozornosti :D (můj klobouk můžete vidět TADY).

7 komentářů:

  1. 1., 2. a 4. - to jsou i moje top :))

    OdpovědětVymazat
  2. 1.,2.,3. - to je moje! Hlavně ty šály! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Klobouky jsem si ted taky moc oblíbila :)

    Zvu tě na svojí první giveaway :)

    http://imperfect-fashion.blogspot.cz/2012/11/giveaway-stylove-nausnice.html

    OdpovědětVymazat
  4. taky je mi zima, i když jsem nabalená jak medvěd :D a kruhové šály miluju, v Berlínském Primarku jsem se nemohla rozhodout, jakou barvu si koupit, tak jsem si radši koupila všechny tři :DD

    OdpovědětVymazat
  5. 2., 3. :) Taky jsem strašný zmrzlík!:) Ale fakt, až mě to štve.

    OdpovědětVymazat

Díky za komentář!