středa 30. května 2012

Oblíbená kosmetika za květen


Co se týče péče o obličej, tyto věci teď používám nejvíce. Oční krém je fajn, líbí se mi, že je v tubě a já nemusím sahat do kelímku, je to 30 ml, takže vydrží dlouho a mé oční okolí je pak pěkně hydratované. O termální vodě Avéne asi nemusím nic psát. Používám ji po odlíčení. Krém od Biodermy (je to minibalení) mi velice vyhovuje, je hydratační, a má smíšená pleť si s ním bezvadně rozumí. Používám ho ráno i večer. A roll-on na akné už mi bohužel došel, ale byl skvělý a rozhodně si ho pořídím znovu. Na pupínky mi velice pomáhal.


Ráda se třpytím. Aspoň trošku. Proto je zde "báze" od Essence, která je fajn jako rozjasňovač (a už jsem mě spousta lidí ptalo, jestli na obličeji vydrží. Musím říct, že já ten jas vidím i po celém dni), bronzer od Essence je super, protože nemá nějak extra oranžovou barvu, takže vypadá přirozeně, a pěkně mi zeštíhlí tváře a bronzer od ELF mi zase tváře pěkně projasní.


Řasenku Falsies mám ráda proto, že mi umí vytvořit hezké, dlouhé řasy. A od toho, co jsem do ní "nalila" pár kapek Visine, už dokonce nežmolkuje! :D O setu na obočí jsem taky někdy psala, používám ho minimálně 5 let, a asi nikdy jiný set na obočí nechci. A oční stíny z ELF mám ráda pro jejich přirozené barvy. Používám je teď každý den.


Tento make-up mám ze všeho nejradši, už jsem tady o něm řekla spoustu pozitivního, a pořád si za tím stojím. Korektor je na tom stejně. Je to nejlepší korektor, který se mi zatím dostal do ruky.

17 komentářů:

  1. Skvělé tipy :). Musím říct, že se pomalu s polovinou produktů ztotožňuji.

    OdpovědětVymazat
  2. same dobre veci, aspon polovicu pouzivam tiez :D
    Nikavero

    OdpovědětVymazat
  3. na make-up jsem zrovna napsala recenzi :) je taky můj oblíbený.
    http://your-honeybee.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  4. O bronzeru přemýšlím už dlouho, na tento od Essence jsem už párkrát koukala. Myslíš, že se hodí i na světlejší pleť? Má třpytky? Nemám s bronzery zkušenost, tak se docela bojím, abych nekoupila něco, co se mi pak bude válet doma...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tento je právě určen pro blondýnky - takže pro světlou pleť. Určitě doporučuji, a je bez třpytek. Jinak jsem o něm už někde psala, projeď si můj blog, někde to tady je :)

      Vymazat
    2. Joo, to jsem vlastně četla :) Určitě si ho pořídím, vypadá na fotkách skvěle!

      Vymazat
  5. ten bronzer od essence mám taky! :)

    OdpovědětVymazat
  6. Skvělý článek, dlouho přemýšlím nad tím korektorem a makeupem. Asi až mi dojde to co mám, zainvestuju do těchto :)

    OdpovědětVymazat
  7. super clanok:) a mas dobry vkus v kozmetike :D

    OdpovědětVymazat
  8. Některé věci se hodlám koupit, už delší dobu takže určitě jsem ocenila tvůj super článek ! :)

    OdpovědětVymazat
  9. s termalnou vodou a makeupom sa stozoznujem, jednoznacne the best :)
    roxynkasstyle.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  10. Ten ELF bronzer mám a ten Essence mě láká ... takže se po něm určitě mrknu, když píšeš že je přirozený a pro blondýnky! :))
    http://angellovely-things.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  11. Už dlouho přemýšlím o tom krému od Biodermy, protože na něj čtu spoustu chvály. Asi si ho v nejbližší době taky pořídím. :) Bronzer mám, ale nějak se s ním zatím peru, což je chyba moje, ne toho bronzeru. ;)

    http://borntobe-awesome.blogspot.com

    OdpovědětVymazat

Díky za komentář!