středa 9. května 2012

Bioderma Hydrabio


Tento cestovní set jsem koupila v lékárně za 99,- Kč. Obsahuje:
Hydrabio H2O micelární vodu 20 ml
Hydrabio Légere Hydratační krém15 ml
Hydrabio Sérum Hydratační sérum 15 ml
Řada Hydrabio je určena pro dehydrovanou a citlivou pleť, ovšem všechny tyto výrobky se hodí pro normální až smíšenou pokožku. A já jsem majitelka smíšené pleti, toužící po nějakých lepších cestovních krémech, proto jsem si zvolila právě tuto sadu.
Hydrabio H20
Je to čistící voda (na krabičce je napsáno, že je micelární, ale to je asi jedno, prostě to čistí a hotovo), která je na pokožce příjemná, dají se s ní odlíčit i oči bez pocitu štípání a má lehkou parfemaci. Pokud jsme někdy slavnou micelárku od Biodermy vyzkoušeli, můžete zkusit i tuto. Upřímně, tohle a růžová micelárka pro citlivou pleť jsou dvě skoro stejné produkty.
Hydrabio Légere
Má nějaký patentovaný komplex Aquagenium, který stimuluje schopnost kožních buněk v hlubších vrstvách vytvářet vlhkost, která je nezbytná pro rovnovážný stav pokožky. Řekla bych, že to opravdu umí. Je také dobrý jako podklad pod make-up (a řeknu vám, můj vždy "rychle-lesknoucí" se obličej už se moc neleskne, stačí mi se přepudrovat jen jednou denně a to na nose). Je opět pro normální až smíšenou pokožku, a na pleti je opět příjemný.
Hydrabio Sérum
Je v podstatě to samé, jako Hydrabio légere, jen hydratuje o něco víc a také víc do hloubky. Séra se mají používat na vyčištěnou pokožku a teprve na ně se mají dávat krémy. Já zas až tak moc hluboce hydratovat nepotřebuji, takže používám buď krém zmíněný výše, nebo sérum.

Krém i sérum stojí kolem 500,- Kč (podle internetu), a čistící voda kolem 300,- Kč. 
Teď mám celkem brouka v hlavě, jestli si mám pak pořídit hydratační krém od Avéne nebo Hydrabio Légere od Biodermy (v normální velikosti samozřejmě, se vzorkama a miniaturkama si moc dlouho nevystačím). Každopádně, mé pleti momentálně hydratace prospívá. Sice mám pořád sem tam nějaký pupínek, ale od té doby, co nepoužívám krémy na problematickou pleť, jde poznat, že se něco změnilo a zlepšilo.  

15 komentářů:

  1. :) Byla jsem teď nedávno na jednom čištění pleti od Mary Kay a musím říct že se tomu nevyrovná ani bioderma. Je fakt že bioderma je jedna z nejkvalitnějších, co znám, ale moje kamarádka i moje máma to kupujou už delší dobu, a přesto když vyzkoušely Mary Kay, tak viděly rozdíl hned po prvním použití. A cena je zhruba stejná...takže doporučuju :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jojo Mary Kay znám, taky uvažuju, že ji konečně pořádně vyzkouším...

      Vymazat
  2. Vzoreček od Biodermy (Légere) se mi zrovna vyskytuje na stole. Už se teda těším, až krém vyzkouším, bo recenze mě docela navnadila :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Já měla čistící vody od Biodermy ráda, ale mé pleti prostě nějak nesvědčí. Já jsem spíše na ten Ryor :)

    OdpovědětVymazat
  4. Myslím, že tyhle výrobky jsou velmi kvalitní, mám zkušenost s pleťovou vodou.Značku jsem si oblíbila)
    xoxo T.

    OdpovědětVymazat
  5. Výborná recenze ! :) Taky si chc koupit tu čistící vodu od Biodermy :) Tak uvidím :)

    OdpovědětVymazat
  6. Taky mám tuhle sadu, ale používám jen o víkend když nespím doma ... takže hodnotit nijak ani nemůžu, ale pleť se mi nezhoršuje a všechny ty tři věci jsou mi příjemné! ;)
    http://angellovely-things.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  7. presne tuhle sadu jsem si koupila, a zatim jsem s ni naprosto spokojena.. Ta miceralni voda mi hezky voni (rozhodne lip jak ta Sensibio) a serum si davam na noc, plet je rano takova jemnejsi a zdravejsi. Rozhodne pocituju rozdil. Taky tedy uvazuji ze si koupim plnoou velikost, minimalne toho kremu. Moc pekna recenze!

    OdpovědětVymazat
  8. pardooon, ale 99 kaček? to chci taky! :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. úžasná cena, že? Já uvažuji, že si pořídím ještě jednu tuhle sadu :D

      Vymazat
    2. to se nedivím. Ono by to mohlo být fajn takhle skoupit úplně všechny druhy :D a že si vyzkoušíš, co ti nejvíc vyhovuje, a stovky pak nelituješ tolik, jako když si koupíš to plné balení

      Vymazat
  9. Ta cena je super... v jaké lékárně jsi ji koupila? Také jsem z Brna, tak bych se na to šla hned podívat :-) Díky, Verča

    OdpovědětVymazat
  10. Biodermu mám ráda:) momentálně mám čistící vodu..

    Zvu tě a všechny ostatní na GIVEAWAY:)

    http://marsis-blog.blogspot.com/2012/05/g-i-v-e-w-y-nejprve-vam-chci-podekovat.html#comment-form

    OdpovědětVymazat
  11. Mě by taky zajímalo, ve které lékárně přesně si sadu kupovala v Brně:)))) Děkuju za prozrazení :)

    OdpovědětVymazat

Díky za komentář!