pondělí 27. února 2012

Nail Polish

Dnes vám chci ukázat pár laků na nehty, které už nějaký ten pátek mám, ale zatím jsem vám je neukazovala.
E.L.F. Bubble Gum Pink- 65,-
Upřímně, tento lak byl pro mě zklamáním. Hlavně co se barvy týče. Podle stránek ELFu, a podle obrázku na googlu jsem čekala "baby pink". Jak vidíte na druhém (oficiálním) obrázku,  barvy jsou opravdu rozdílné.
A co se týče výdrže, nic úžasného. Jako většina laků mi vydržel na nehtech zhruba 3 dny.
Essence 04 Space Queen - 29,-
Moc třpytivých laků nevlastním, proto jsem si koupila tento. Výdrž sice nic moc, ale ty jemné třpytky vypadají skvěle. Nejdou moc vidět, a právě to se mi líbí. Jinak zde je mám nalakováno na Maybelline French White.
Avon Turquoise (zelený) cca 80,-
Avon Violetta Sparkle (fialový) cca 80,-
Oba tyto laky mají nádherné barvy. Co mi ale vadí je fakt, že si musíte dát aspoň 3 vrstvy, aby ta barva opravdu vypadala tak jak má. Výhodou těchto laků je, že docela rychle schnou, ale s výdrží je to nic moc. Nevím, některé "avonovské" laky, které jsou ze stejné řady mi vydrží na nehtech tak 5 dní, ale ty třpytkaté většinou jen 3. Nevím čím to je.
Zelený je se stříbrnými třpytkami, a fialový se zlatými.

Máte s nějakým z těchto laků nějakou zkušenost? Zvláště by mě zajímaly laky od E.L.F., jestli ostatní odstíny opravdu odpovídají realitě, a jak to je s výdrží.

10 komentářů:

  1. Já mám ten lak od elfu taky a je to opravdu taková ta žvýkačková růžová. Je ale fakt, že mám ještě se starým složením, teď to nějak měnili, tak evidetně se trochu změnila i barva..

    OdpovědětVymazat
  2. Pěkné laky :) Mně se náhodou ten růžový moc líbí :)

    OdpovědětVymazat
  3. u mne vyhrava ruzovy a fialovy !!

    OdpovědětVymazat
  4. tyjo, tyhle třpytkaté laky od Avonu jsem snad ještě neviděla a to prohlížím každý katalog :D možná je to tím, že laky moc pečlivě nezkoumu

    OdpovědětVymazat
  5. Já mám přesně ten samý od ELF, ale se starým složeným. Ten můj je opravdová růžová baby pink, docela mě zklamalo že tenhle už tak krásně růžový není :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já si ten lak kupovala hlavně proto, že jsem si myslela že to opravdu bude baby pink :((

      Vymazat
  6. Moc hezké odstíny, líbí se mi hlavně ty dva poslední z Avonu - modrý a fialový, ty jsou vážně parádní. A s laky od Elfu zkušenosti nemám, neslyšela jsem na ně zrovna chválu.

    http://spicedchocolate.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  7. s lakama od elf zkusenost nemam,ale mela jsem parkrat nejaky laky z avonu a je fakt,ze jsou takovy dost pruhledny a musi se nanest vic vrstev,ale pritom pak ani nevydrzej..to uz jsou lepsi ty od essence..

    OdpovědětVymazat
  8. jee tak teď jsem ráda, že jsem si ten bubble neobjednala, protože jsem si objednala Teal Blue (mimochodem ten je nádherný! ještě hezčí než na google fotkách) a na tenhle pink jsem zapomněla :X

    http://angellovely-things.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  9. Ty třpytkový laky od Avonu jsou moc krásný, jen ty tři vrstvy, který jsou potřebný, by mě asi nebavilo pokaždý nanášet. Jsou to ale skvělý typy, už si dělám seznámek ;-). To jsem celá já ;-).
    Vivi

    OdpovědětVymazat

Díky za komentář!