středa 22. února 2012

Levné oční stíny

Troufám si říct, že vlastním spoustu očních stínů a paletek. Některé byli dražší, ale dnes se  chci zaměřit na ty nejlevnější co mám. Jsou od vietnamců a většinou stály kolem 30,- Kč. Což je skvělá cena, co si budeme povídat. Určitě si teď řeknete, že mají ty stíny bůhvíjaké složení a že asi moc nevydrží. Ale já jsem možná divná a povím vám, že všechny stíny z těchto paletek mi vydrží na oku bez problémů a rozmazání celý den! A oči mě po nich rozhodně neštípou. Ikdyž je  to individuální, někoho s citlivýma očima můžou tyhle stíny štípat, a někdo po nich má třeba vyrážku. 
Stíny většinou nanáším houbičkovým aplikátorem, protože se štětcem docela práší. A všechny stíny v paletkách jsou dost pigmentované a třpytivé, takže se hodí spíše na výraznější (nebo večerní) líčení.
No, tak co myslíte?

16 komentářů:

  1. Musím souhlasit, taky jsem měla dvě paletky, cenově tak za 30 Kaček za kus a musím uznat, že ty stíny od vietnamců byly daleko lépe pigmentované než třeba mono stíny od Essence za stejnou cenu. Ale teď už žádné nemám a asi už bych si je nejspíš ani nepořídila.

    http://spicedchocolate.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  2. Vypadají perfektně a oceňuju originální téma!Pákrát jsem přemýšlela, že bych si nějaké stíny u vietnamc koupila, ale bála jsem se, ale teĎ už vím, že do nich za ty peníze půjdu!:-)

    OdpovědětVymazat
  3. mamka nejaké 2 doma má a sú parádne! také tiene ako majú oni sa len ťažko zháňajú inde.. tie farby, tie trblietky... proste super :D

    OdpovědětVymazat
  4. Mám jsem dvě minipaletky od vietnamců a nemůžu si je vynachválit.Pigmentace super a oči neštípou ani nebolí(naopak mi začínají vadit ty od elfu).A navíc jsem si všimla,že spousta těhle paletek není vyrobených v Číně,nezřídka jsem narazila na nápis Made in spain;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Toho jsem si také všimla, často tam píšou, že je to vyrobeno v EU. Ale kdoví...

      Vymazat
  5. já jsem jednou dostala podobnou paletku ve fialových barvách a když jsem s ní byla nalíčená, tak se mě každý ptal, co je to za značku stínů a to i vizážisti v Sephore :) nikdy jsem takový úspěch se stíny neměla, ale teď momentálně žádnou nevlastním. a jejich dobrou pigmentaci můžu jen potvrdit.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky mám podobnou zkušenost. A lepší stíny s tak skvělou pigmentací se buď těžce schání, nebo stojí neskutečné peníze.

      Vymazat
  6. Taky mám několik paletek a jsou krásně pigmentové. Stačí nanést jen maličko a dlouho vydrží. Ikdyž by si spoustu holek tohle nepořídila, já se tomu nebráním a mám radost z výhodného nákupu :)
    pája
    http://abeautifulcatch.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  7. Ta pigmentace je super! A taky se mi moc líbí ty barvy, přesně podle mého vkusu :)

    OdpovědětVymazat
  8. Úplně souhlasím, mám 2 paletky od vietnamců a patří mnou mezi nejpoužívanější stíny právě kvůli výdrži a pigmentaci :)

    OdpovědětVymazat
  9. Ta druhá paletka je krásná a je vidět, že i velmi dobře pigmentovaná!:-)

    OdpovědětVymazat
  10. Jako mladší jsem je taky používala a měla hodně ráda, nahradily je jiné.. Ty jo, asi si půjdu koupit nějaké do sbírky :D.

    OdpovědětVymazat
  11. ty první mám ale jiné odstíny,tenkrát mi je dala ségra tuším :)..nekupuji si nic u vietnamců,ale nejsou zas tak špatný :)

    OdpovědětVymazat
  12. Ja mam doma jedno balenie, ktore som si kupila kvoli specifickej zelenej farbe. Avsak na oci som ho ani neskusala, lebo ked som si spravila swatch na ruku, zacala ma svrbiet a scerevenela mi, takze som to nemienila riskovat. Verim vsak, ze sa najdu aj svetle vynimky :)
    Nikavero

    OdpovědětVymazat
  13. našla jsem u kamarádky stíny, které stály taky asi 30 Kč a jelikož ona hnědé odstíny nepoužívá, tak mi je dala. jejich pigmentace je skvělá, předčí předražené paletky ze Sephory, které mám doma a výdrž je skvělá. stejně jako jsi psala o Balee (vůči která jsem stále JSEM skeptická - asi protože jsem nikdy nic nevyzkoušela) tak i u jiných věcí občas neplatí že za kvalitu se platí. což je někdy vážně skvělé :)

    OdpovědětVymazat

Díky za komentář!