pondělí 23. ledna 2012

Ryor + Ziaja krémy

Krém RYOR - musím říct, že za tu cenu (kolem 90,-) je tento krém výborný. Nemám sice přímo problematickou pleť (ale mé čelo je velmi problematické) a po dlouhodobějším používání mi tento krém opravdu pomáhá (ale že by se má pleť nějak razantně zlepšila, to říct nemůžu). 
Na pupínky používám roll-on také od Ryoru (Aknestop) a ten si nemůžu vynachválit, za den je většinou pupínek pryč.
Kakaové máslo je krém určený pro suchou nebo normální pokožku. No, tu já nemám, ale na tomto krému mě zaujalo to, že má zlepšovat barvu pleti. Upřímně, tento krém už bych si nikdy více nekoupila. Sice nádherně voní, ale je na mě příliš hutný a docela dlouho se vstřebává, takže to teď používám jako krém na ruce. Ale pro suchou pleť bude asi opravdu dobrý.
Okurkový krém - s ním jsem docela spokojená. Je dobrý i jako podklad po make-up. Je lehký, rychle se vstřebává, pleť je po něm docela matná, a hlavně osvěžuje a rozjasňuje pleť. A má svěží, okurkovou vůni. Stručně a jednoduše, pokud jste si někdy "čistili" obličej šlupkou od okurky, a víte jak je to příjemné, tento krém se vám bude zamlouvat, protože po něm budete mít stejný pocit.

7 komentářů:

  1. Ten kakaovy me celkem zaujal, prave tyhle hutne kremy mi vyhovuji:-)

    OdpovědětVymazat
  2. ja na aknestop nedám dopustiť, kto má mierne až stredné akné, určite pomôže- najlepšie používať aj s pleťovou vodou či penou. Ale zase pri silnom akné už nepomôže žiaden krém len kožná lekárka či kozmetička :)

    OdpovědětVymazat
  3. mně z toho článku zaujal víc ten okurkový, zkušenost ale nemám ani s jedním. Moje mamka ma od této firmy tělové mléko a moc si ho pochvaluje:-)

    giveaway u mě:-)

    http://color-beam.blogspot.com/2012/01/giveaway-1.html

    OdpovědětVymazat
  4. Používám stejný krém od Ryoru, je super! Vyhovuje mi jako jeden z mála :)

    OdpovědětVymazat
  5. To kakaové máslo jsem kdysi kupovala mamce, voní božsky! A nestěžovala si :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já si taky moc nestěžuji:) Kdysi, když jsem neměla takovou pleť jakou mám teď (tj. smíšená), tak mi vyhovoval.

      Vymazat
  6. super možno niečo vyskúšam, hlavne ten na akne :(
    pekný blog :)

    http://karissaworld.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat

Díky za komentář!