pátek 13. ledna 2012

Nejlepší kosmetické produkty

Dnes vám chci ukázat mé nejoblíbenější kosmetické produkty. Používám je už nějakou dobu, některé si kupuji už několik let a o ostatních vím, že si je určitě koupím znovu.
Tak tady jsou: (kliknutím obrázek zvětšíte)
Essence Eybrow Stylish Set: kupuji si ho už 5 let.Obsahuje 2 pudrové barvy (jednu světle a druhou tmavě-hnědou), stěteček a také šablonky na obočí (ty já ale nepoužívám). Mám ho ráda, protože jeho tmavá barva mi opravdu sedí
Essence 35 Party All Night: pro mě nejlepší stíny od Essence. Jsou metalické, na očích mi vydrží poměrně dlouho a jejich barva je prostě skvělá. A jsou levné.
L´oreál Nutri Bronze: je tělové mléko se samoopalovacím účinkem a obsahuje třpytky. Opálení s ním je rovnoměrné a lehké, a hlavně pak nevypadám nijak oranžově, jako s jinými podobnými krémy.Třpytky jsou příjemným bonusem a také hezky voní.
Lancome Hypnose Drama: musím něco dodávat? Pro mě nejlepší řasenka, kterou kdy mé řasy okusily.
YSL Rouge Volupte 07: Jedním slovem ÚŽASNÁ! A to ve všech směrech. Krásná barva, dobrá výdrž, příjemná na rtech, krásné balení.... jediným mínusem je cena :(
Flormar 32: Tuto barvy mám velmi ráda a lak je skvělý proto, že vydrží i celý týden!
Essie French Affair: Má nejoblíbenější barva! A lak Essie mám ráda proto, že schne docela rychle a s podkladovým lakem má docela výdrž.
Balea šampón pro hnědé vlasy: Tento šampón je stálicí mé "vlasové výbavy". Kupuji si ho taky už pár let a pořád jsem s ním spokojená. Vlasy jsou po něm lesklé a oživuje barvu jak přírodních, tak i nabarvených brunetek. A stojí jen pár kaček!
Dermacol Makeup Cover: Za 120,- lepší krytí nenajdete. 
YSL Parisienne Extreme: Konečně jsem si našla SVOU vůni.Myslím, že u tohoto parfému zůstanu pěkných pár let.

9 komentářů:

  1. Tu sadu na obočí a stíny od Essence mám taky a jsem s nimi moc spokojená :-) A parfém voní krásně, měla ho mamka :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Za to makeup by sis měla koupit světlejší..;)

    OdpovědětVymazat
  3. Lak na nehty Essie French Affair mám také a zbožňuji tu barvu, i výdrž není špatná, rozhodně je to jeden z kvalitních laků :)) Ten šampon plánuji vyzkoušet! Rtěnka ti moc sluší, líbí se mi koláž tvých fotek, jsi krásná :))

    OdpovědětVymazat
  4. Misha: to, co mám na obličeji je ten nejsvětlejší make-up který mám :) můj problém je hlavně v tom, že mám krk světlejší než obličej :D a to se pak správný odstín těžko hledá; Léa: Děkuji

    OdpovědětVymazat
  5. Ty stíny jsou krásné, taky bych je chtěla, ale nejspíš se nedostanu do Rosmmana :(.
    http://my-colorful-kingdom.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  6. French Affair se mi taky hrozně líbí, ale zatím po něm jen toužím. Vždycky si místo něj z parfumerie odnesu něco jiného :))

    http://2-b-beautiful.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  7. Parfém a rtěnku mám také na svém top listu...a kit na obočí jsem taky jednu dobu používala,ale pomalu jsem přešla na tužku a teď můžu doporučit MUFE voděodolný korektor-gel... jinak pěkný obrázek :-)

    OdpovědětVymazat
  8. Super článek! Ty metalické stíny jsem si koupila nedávno a jsou skvělé. Já používám od Balea ten kondicionér na hnědé vlasy a za ty peníze je fajn. :)

    OdpovědětVymazat
  9. Od YSL jsem si přivezla ze Sicílie vyšla mě na 25euro a miluju jí, škoda že u nás jsou ještě dražší:(

    OdpovědětVymazat

Díky za komentář!