sobota 14. ledna 2012

Make up

Toto jsou všechny make upy, které se momentálně nacházejí u mě doma. Ano, mám jich dost, některé mi ovšem docházejí a některé používám jen v létě.

Z těchto make-upů je mým favoritem Max Factor, protože vypadá velice přirozeně, a na obličeji je neuvěřitelně příjemný. U něj mám odstín Silk RAw, myslím, že je nejsvětlejší. A na mém obličeji vypadá nejlíp (např. s Dermacol Long Stay, E.L.F., Maybelline vypadám až moc mrtvolně).
Mým velkým problémem s make-upy je hlavně to, že mám krk (a dekolt) světlejší než obličej. Proto na mě půlka make-upů vypadá tmavě, ikdyž vzhledem k mé pleti tomu tak není. 
Oba jsou vysoce krycí. Make up ze Sephory jsem si koupila v létě, protože jsem byla opálená. Je tekutý, nedělá masku a stačí ho jen kapka na celý obličej.
Dermacol Make up Cover většina z vás zná. Za tu cenu lepší krytí nesežene. Já ho používám jako korektor, a na celý obličej pouze když jdu večer na akci, a potřebuji, aby můj make up vydržel opravdu všechno (myslím, že je i voděodolný). Když už si ho dáváte na celý obličej, musíte si dát dobrý pozor, aby jste si ho dali málo, jinak budete vypadat opravdu strašně.

9 komentářů:

  1. nejvíc mě zaujal ten od Dermacolu za 129,-kč.
    Jinak skvělá recenze,moc se ti povedla :))

    OdpovědětVymazat
  2. Skvělá recenze, Maybelline Affinitone používám a Max Factor Xperience taky. Oba mám ráda a střídám je, souhlasím že Max Factor je hrozně příjemný na pleti, takový lehoučký a příjemně voní :)

    OdpovědětVymazat
  3. opravdu skvělá recenze. doma mám z tohoto výběru affinitone a je strašný. ale máš moc pěknou sbírku.

    OdpovědětVymazat
  4. Super recenze! Moc se Ti to povedlo. Je to přehledné a nic tu nechybí. Všechny make-upy už jsem měla, kromě toho od MaxFactor na který se v nejbližší době chystám. :) Díky za tip!

    OdpovědětVymazat
  5. Wow, hodně přehledná recenze, to se ti povedlo :)

    OdpovědětVymazat
  6. Ten MaxFactor musím vyskúšať. Ja teraz používam Affinitone, a je asi naj z tých, čo som mala. Inak super tipy! :)

    OdpovědětVymazat
  7. 3, 6 a Dermacol make-up cover mám a nejvíc používávám je od Max factor, je příjemný na pleti, nedám na něj dopustit :)

    OdpovědětVymazat
  8. Já používám ten od Maybelline a nemůžu si ho vynachválit. :)

    OdpovědětVymazat

Díky za komentář!