sobota 7. ledna 2012

Make up - poradíte?

Ano, mám na vás opět další otázku :) V poslední době potřebuji jen samé rady. 
Hledám fajn make-up, v ceně do 500,- Kč.
Mám vybráno několik favoritů, které mě zaujaly svým popisem.
A chci se vás zeptat, zda máte s některým z nich nějakou zkušenost (dobrou/špatnou), abych měla užší výběr.
Mám smíšenou pleť a nevím, zda se pro mě tyto make-upy hodí.
Od make-upu očekávám, že bude má pleť matná, bude mít aspoň střední krycí vlastnost, nebude mi dělat masku, rozjasní pleť a nebude moc vidět.
1. Rimmel Lasting Finish2. Loreal True Match

3. Astor - Mattitude HD4. Astor - Skin Match

5. Bourjois Healthy Mix

Budu ráda, když mi napíšete, pokud jste třeba některý z těchto make-upů někdy měly, jaký byl apod. Nebo mi můžete doporučit úplně jiný (klidně i drahý, třeba mě přesvědčíte, abych investovala).
Děkuji vám, a slibuji, že už nebudu chtít žádné další rady :D
A p.s. Mé vlasy už se vzpamatovaly, zjistila jsem, že kondicionér pro suché vlasy musím používat opravdu po každém umytí.

25 komentářů:

  1. 1. nebo 5. :)! Zrovna dnes jsem psala o jedničce recenzi. :DD :)

    OdpovědětVymazat
  2. Miluju Astor mattitude. Zmatňuje, drží celý den a zakryje i větší nedostatky. Navíc mi pěkně sedí jeho odstíny. 2. je dost dobrá protože i hydratuje. 1. je průměr. 5. se hodí spíše na zralou pleť.

    OdpovědětVymazat
  3. Za sebe doporučuji jedničku od Rimmelu, za mě nejlepší make-up z drogerie, co jsem vyzkoušela. Úžasně kryje, drží, neotírá se, příjemně voní...Jinak jsem chválu slyšela i na číslo 4, který je také považován za jeden z těch lepších make-upů z drogerií :)

    OdpovědětVymazat
  4. Určitě ne od Loreal pokud nechceš mít oranžovou pleť! :D Astor používá mamina a nestěžuje si, s pětkou nemám zkušenosti vůbec já osobně používám Dermacol, ale je to o tom jakou má kdo plet a co potřebuje, já mám smíšenou s lehce mastící t-zonou a šlo mě o krytí :)

    OdpovědětVymazat
  5. Určitě ne od Loreal pokud nechceš mít oranžovou pleť! :D Astor používá mamina a nestěžuje si, s pětkou nemám zkušenosti vůbec já osobně používám Dermacol, ale je to o tom jakou má kdo plet a co potřebuje, já mám smíšenou s lehce mastící t-zonou a šlo mě o krytí :)

    OdpovědětVymazat
  6. Nevím jakej je ten první make up, ale loreal tru match a astor mattitude jsou docela dost kryci..tudiz budou vidět... ja sem je driv pouzivala a to mam problematickou pleť... pak jsem najela na MAC.... kamaradka ma ten Bourjois a vypadá dobře,ale ona ma zase plet moc peknou... zkus vzorky ! :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Doporucuji Rimmel, nejlepsi make-up z drogerie. Kryti idealni, presto nedela masku, prirozene neutralni odstiny a dobra vydrz. Astor Mattitude mam taky rada, ale kryti je mensi, nevydrzi dlouho matny (prekvapive=), ale vypada velmi prirozene. Jen ten vyber odstinu neni tak dobry jako u Rimmel. Healthy mix muzu taky doporucit.

    OdpovědětVymazat
  8. Ja pouzivam Rimmel a nemam s nim problem :)

    OdpovědětVymazat
  9. Astor Mattitude si URČITĚ nekupuj, píšu o něm na blogu zde (dole je to česky :) ): http://bit.ly/zOwUWG

    OdpovědětVymazat
  10. jednicku

    a ctyrka vypada zajimave. v nejblizsi dobe hodlam popatrat, jestli je i dost svetlej

    jinak o make-upech jsem tuhle psala clanek, najdes tam i tu jednicku http://cernamoora.blogspot.com/2011/12/make-up-for-ever-mat-velvet-rimmel.html

    OdpovědětVymazat
  11. ahoj, mám ten od Rimmelu a k tomu mastnou pleť.. hezky kryje a předčil očekávání ohledně matování, vydrží mi i celý den matný bez přepudrování :-) a můžeš zkusit i od Maybelline Dream matte mousse, koupila jsem ho teď a skvěle mi vyhovuje: úpěkně kryje, vydrží a matuje :-)

    OdpovědětVymazat
  12. Ja mám veľmi dobré skúsenosti s 2, myslím, že ním nič nepokazíš a tiež som už raz dávno mala vzorku z 3 a veľmi sa mi pozdával! :)

    OdpovědětVymazat
  13. 3tím rokom používam v zime Loreal True Match a nemôžem si ho vynachváliť! Vôbec nieje oranžový, skôr som si tam našla odtieň totžný s mojou svetlou pleťou. Perfektne kryje, matuje a dlho vydrží!

    OdpovědětVymazat
  14. z těchto makeupů, které tu máš, mám zkušenost jen s tím prvním od Rimmelu. koupila jsem si ho teprve nedávno (potřebovala jsem na zimu něco světlejšího a tak jsem si řekla že zkusím i jiný druh než obvykle a na tento jsem četla dobré recenze). musím říci, že ho mám ráda. není úplně dokonalý, ale smířila jsem se s tím, že když je má pleť mastná (smíšená) tak s tím nic nenadělám a musím se proti tomu zařídit. makeup krásně voní, to se mi líbí, krásně se roztírá, vypadá přirozeně, kryje dobře a docela i zmatní, ovšem na dlouho ne .. pudr je třeba a i během dne. vyzkoušela jsem spousty makeupů a žádný ti nezajistí zmatnění ani na půl dne .. prostě pudr s sebou no :) jinak můj další tip je makeup Lasting Performance od Max Factor. asi nej, co jsem kdy měla. mrkni sem, psala jsem o něm recenzi: http://honeyblondeme.blogspot.com/2011/12/light-veil-foundation-lasting.html#comment-form

    OdpovědětVymazat
  15. Ahoj, sice ti nemohu doporučit ani jeden z tvých nabízených, ale vyzkoušej Lasting Performance od MF, nebo Ageless elixir 2 in foundation také od MF, skvělé makeupy do 500,-

    OdpovědětVymazat
  16. Souhlasím s Maybelline Dream matte mousse !!! Jednoznačně nejlepší makeup, nejenže kryje dokonale, ale stačí ho nanést opravdu málo, aby byla pleť matná. Když chci mít dokonalou pleť, třeba na párty, použiji hydratační makeup, hlavně lehký, a na riziková místa jako nos, čelo a nedokonalosti použiji tento jako korektor.
    Opravdu, za mě 5 *

    OdpovědětVymazat
  17. S 1 jsem spokojená. :o) Ještě chci zkusit jako korektor ten zázračný makeup od Deramocolu.

    OdpovědětVymazat
  18. SkinMatch má dobrý ohlasy. :) Já sem teda nepoužívala ani jeden, pleť mám smíšenou až normální ale používala sem matující "mousse" make up od maybeline a nemohla sem si ho vynachválit. :) stojí nějak okolo 350,-- :)

    http://deerwithorns.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  19. mám vyzkoušený jen rimmel, a ten je na zimu dle mého názoru naprosto dokonalý..neotře se ti do kabátu tak moc jako jiné a fakt vydrží i několik vysmrkání :D,což je v tomhle počasí supr :D...na léto bych ho asi na tváři nesnesla, je hutnější,ale zase nedělá masku...já jsem si ho opravdu oblíbila! L.

    OdpovědětVymazat
  20. Z dražších na zimu Lancôme Teint Miracle a na léto Clinique Supermoisture, jsou nejlepší! :-)

    OdpovědětVymazat
  21. Astor skin match rozhodně ne, zkiušela jsem ho v dsrogérce - absolutně žádné krytí:-(
    asi bych volila ten bourjois

    OdpovědětVymazat
  22. Healthy Mix je skvelý, krásna vôňa, dobré, ľahučké zloženie, ale slabo kryje. Pripomína mi skôr tónovací krém než make-up. Plus pleť po ňom nie je úplne matná, lebo ako je napísané na obale - zanecháva taký prirodzený GLOW...takže nič na mastnú pleť. Na normálnej však vyzerá úžasne a hlavne prirodzene.

    OdpovědětVymazat
  23. Mám 1. a jsem s ním spokojená. Krytí bych řekla že střední ale mě to nevadí mám hodně krycí pudr:)

    OdpovědětVymazat
  24. Ja mám 4.Astor skin match. úžasný makeup. Dokonale splynie s pokožkou :))

    OdpovědětVymazat

Díky za komentář!