pátek 27. ledna 2012

Jak vytvořit člověka - druhá část

Podobný příspěvek už tady jednou byl (ZDE), a řekla jsem si, že udělám pokračování. Toto je mé každodenní líčení (jen se někdy maluji jinými stíny, nebo použiji jiný make up). Dnes jsem použila Dermacol Long stay...a opět mě překvapil. Neměla jsem ho na sobě už dlouho, tak jsem už zapomněla, že dělá pleť jako z reklamy. A doporučila bych ho i na mastnější pleť (já mám smíšenou), protože má takový ten "pudrový" finish.
Tak snad se mě  neleknete :)
P.S. Není to nic extra, ale když spěcháte, nemáte většinou čas tvořit nějaké "zázraky".
Všechny použité produkty:
Dermacol - Pearl energy make  up base
Dermacol - Caviar Long Stay Makeup (01)
Dermacol - Invisible Fixing Powder (Light)
Garnier - Roll on anti dark circles 
Maybelline - Affinitone concealer (02)
Essence - Eyebrow stylish set
NYC - Bronzer (Sunny)
Essence - 43 Mystic Lemon
E.L.F. - Golden bronzer
E.L.F. - Rozjasňující stíny (Brownstone)
Maybelline - Falsies Volum´Express

24 komentářů:

  1. Už dlouho uvažuji, že si koupím make-up od Dermacolu a už jsem se definitivně rozhodla, že jo. :) Možná mám blbou otázku, ale je nutná báze pod make-up?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Báze určitě není nutná. Jen bych řekla že s bází vypadá pleť víc hladká. Akorát chci upozornit, že ten make-up je hutnější, takže bych pod něj nedoporučovala hydratační krém (ale záleží jaký máš typ pleti).

      Vymazat
  2. Jsi moc sympatická a pěkná holka, ale ta pěšinka uprostřed ti vůbec nesedí.. Myslím to jenom v dobrém! :) Jestli bych mohla, tak bych ráda poprosila o radu.. Mám mastnější pleť a sem tam se mi udělá nejký červený pupínek a chtěla bych od Dermacolu nebo klidně jiné značky dobrý make-up. Poradila bys mi jaký?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám teď prostě období "pěšinky uprostřed", celý život jsem totiž nosila pěšinku na boku, nebo ofinu:) A Tvůj názor beru v dobrém.
      A co se týče dotazu...mám asi stejnou pleť jako ty, a ten make up co mám tady na sobě (Dermacol Long Stay Caviar make up) je dost dobrý, a hlavně dobře kryje. Jinak nevím jaký jiný ti doporučit, já mám teď docela velké dilema, jaký make up si koupit, aby mi zcela vyhovoval.

      Vymazat
  3. Tak já nevím:D Chci si teď koupit nový make-up (používám jeden od Essence a nejsem moc spokojená) a mám to padesát na padesát mezi make-upem od Max factor a od Dermacol.. Nemůžu se rozhodnout! Máš nějaké zkušenosti a mohla bys srovnat? Mockrát děkuji, Katy:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. od MAx Factoru mám Xperience Weightless, a ten je lehký, příjemný, ale nemá nějak extra krytí. A od Dermacolu jsem měla pouze tento Long Stay a ten je hutnější, ale dobře kryje. Stojí skoro stejně (dermacol tak 350,- a Max Factor 399,-), s oběma jsem dost spokojená, a oba se hodí i na mastnější pleť.

      Vymazat
  4. Dlouho přemýšlím nad make upem a pudrem od Dermacolu, dneska jsem stála v Rossmannu u stojánku, ale nemohla jsem se rozhodnout. Je opravdu ten Invisible Fixing Powder dobrý? Zkoušela si i jiné pudry od Dermacolu? Který make up by si od Dermacolu doporučila? Používám teď Max Factor Xperience, ale nějak toužím zkusit i Dermacol :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Od Dermacolu jsem měla pouze ten fixační pudr. A je to jediný fixační pudr který mám, takže nemůžu nějak srovnávat s jinými. Ale mám ho už tak rok, a pořád je v něm dostatek, takže neubývá, a make up pěkně zafixuje (zatím se mi nestalo, že bych měla make up na na límečku nebo tak). A co se týče těch make upů, jak je zmíněno již výše, ten Max Factor který máš ty je můj nejoblíbenější make up a na druhém místě je právě Dermacol Long Stay :) Takže bych doporučila jeho.

      Vymazat
    2. Děkuju moc za odpověď! :) Zkusím ten fixační i krajkový pudr, pudry se hodí vždycky :)

      Vymazat
  5. moc hezké líčení, sluší :)

    OdpovědětVymazat
  6. Ty stíny jsou nádherné.. Kdybych se tak také dovedla nalíčit.. :-) Záávidím.. Vůbec nevím nad čím pochybuješ, protože vypadáš perfektně.

    OdpovědětVymazat
  7. Namalování na rychlovku až moc pěkný, ale ty ulízlý vlasy se mi nelíbí:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě se ty vlasy taky nelíbí, bohužel vytvořit na mé hlavě objem je docela dílo, na které většinou nemám čas, proto to řeším culíkem :D

      Vymazat
  8. Z pohledu kluka je strašně vtipný, že i když jsi použila tolik prostředků, nejvýraznější změna je jen to stažení vlasů dozadu :D
    Ale jinak je to samozřejmě moc pěkný a kdybych byl holka, určitě bych to ocenil ještě víc ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No já se o žádnou výraznou změnu nesnažila :) Účelem bylo "schovat" kruhy pod očima, zvýraznit řasy apod.

      Vymazat
  9. Chtěl jsem tím říct, že jediný klukem zaznamenaný rozdíl mezi "před" a "po" jsou právě ty vlasy :D Ale když už jsem teď věděl, co tam mám hledat, tak už vidím i rozdíl třeba u těch kruhů pod očima, to je fakt :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já o tom vím, že si kluci nevšímají nalíčení :) A jak říkám, opravdu nechci vypadat nějak "jinak", ale chci být spokojenější s tím jak vypadám :)

      Vymazat
    2. Já naopak docela oceňuju, když se slečna nezmaluje tak, že bez nalíčení ji pak nepoznáte. Účelem by nemělo být zazdít přirozený rysy tváře. Schovat pupínky, zčervenání, kruhy pod očima, zvýraznit řasy, lehce rty. Respektovat to, co mi příroda dala. Nikoli snažit se za každou cenu o plné rty, výrazné oči, husté panenkovské řasy, porcelánově dokonalou pleť, přestože téměř nic z toho nevlastním. Ne se snažit přemalovat si líčením s prominutím jiný ksicht. Ale je fakt, že slečna má hezky výrazné rysy, sněhurkovský typ, který mnoho nepotřebuje. K dokonalosti pak stačí pěkná pleť a lehounce zdůrazněné oči. Spousta dívek má problém s tím, že nenalíčené si prostě připadají jak pět minut před smrtí.

      Vymazat
  10. Chci se zeptat, jestli ti ten oční roll on opravdu pomáhá, či zda nemám investovat do něčeho dražšího.)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. upřímně ten roll on není nic úžasného. Spíš bych doporučovala koupit si nějaký oční krém a dobrý korektor.

      Vymazat
  11. Sluší ti to i nenamalované :)

    http://deerwithorns.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  12. Tento komentář byl odstraněn administrátorem blogu.

    OdpovědětVymazat

Díky za komentář!