neděle 15. ledna 2012

Cosmetic Wishlist

 Pokud máte s některými produkty zkušenost, dejte mi vědět:) Budu ráda, když mi řeknete, proč bych něco z těchto věcí měla (či neměla) chtít :)

11 komentářů:

  1. Asi všechno by si měla chtít :D. Protože podobně skoro všechno z tvého wishlistu bych si wish taky já :D.

    OdpovědětVymazat
  2. V tomhle se naprosto shodujeme! Taky chci Nars tvářenku, Urban decay paletku, YSL rtěnku v dalším odstínu, nebo High beam! Skvělý výběr :)

    OdpovědětVymazat
  3. Určitě se shodneme na YSL rtěnce, NAKED paletce a High beamu od Benefitu-tohle mám taky na svém wishlistu. Za sebe můžu doporučit Sleek paletku i Pout polish balzám, NARS tvářenku i Bourjois stíny. Sephora primer klidně vyměň za Dermacol, protože je naprosto stejný a o polovinu levnější. Lancome Juicy tubes jsem dostala k narozeninám, článek o něm mám nachystaný a za mě říkám ne, fakt mě zklamal a je to úplně obyčejný lesk na rty - vážně škoda vyhazování několika stovek za něj. A MAC body foundation mě osobně tolik nevyhovoval, protože to krytí není podle mého gusta, ale make-upy jsou hodně specifická záležitost, takže to je spíš o tom, si to sama na sobě vyzkoušet :) A paletku stínů od Diora jsem si jednou koupila na Aukru a docela mě zklamala, protože moc nekreslila a stíny špatně držely, takže jsem jí zase prodala dál, ale je to kus od kusu a hodně se to liší podle jednotlivých stínů, takže tím tě nechci nijak odrazovat, jen říkám svojí zkušenost. Tak promiň, že jsem ti trochu zaspamovala komentáře :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Juicy Tubes jsem měla na puse jednou. A dodnes lituju, že jsem si ho nekoupila, protože k mému překvapení mi na puse vydržel aspoň 4 hodiny, a to jsem jedla, pila... ale recenzi určitě napiš, jsem na ni zvědavá. A jinak žádný make-up od MAC jsem ještě nikdy neměla, a Face&Body foundation mě zaujal asi nejvíc, ikdyž je zřejmě hodně tekutý. Uvidím, zatím nemám nikde v Brně možnost, si jejich make-upy vyzkoušet :)

      Vymazat
  4. Já mám jen Bourjois stíny a za mě rozhodně ano. Mají krásné zářivé barvy, jen bych doporučila oči aspoň přepudrovat, než je naneseš. Používám je hlavně na plesy. :)řasenku od Lancome má mamka a vyhodila ji. Za chvilku byla vyschlá a začala se drolit. Zkusila jsem jí a domů jsem přišla s červenýma očima.:(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jednu řasenku od Lancome vlastním (Hypnose Drama) a musím říct, že máš pravdu s tím, že docela rychle vyschne, ale její efekt je prostě úžasný :)

      Vymazat
  5. Bourjois stíny ujdou, ale upřímně za tu cenu bych raději koupila MAC stíny ... jsou lepší.
    YSL rouge volupte je skvělá ,ale přijde mi,že malinko vysušuje-ale zase já trpím na suché rty...
    Mac powder- jaký? Studio fix powder je jakoby makeup a je to síla když se s ním přetřeš ještě přes tekutý makeup
    ale výsledek je perfektní,ale jak jsem řekla síla.. samotný je úžasný také. Pak mají blot powder a ten je lehounký
    moc nebarví jen fixuje v podstatě - velká spokojenost. Jinak také chci NAKED paletku ale jedničku...a pak BENEFIT highlighter. Z NARS jsem byla hrozně nadšená ,ale po vyzkoušení nic moc.. jediné co jsem chtěla
    bylo duo blush a to tu v čr nemají zrovna ..klasika. Jinak super wishlist.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No od MAC bych si přála nějaký make-up (asi Face&Body foundation nebo Studio Fix Liquid foundation - máš s nimi nějaké zkušenosti?), a pudr nějaký jen lehký, fixační. Ale bohužel zatím nemám možnost si jejich odstíny vyzkoušet, takže musí počkat, až pojedu někam "ven", kde si ty odstíny budu moci vyzkoušet. Ale jinak díky za radu

      Vymazat
  6. zu rtěnku od YSL bych taky chtěla

    OdpovědětVymazat
  7. ta paletka NAKED vypadá opravdu pěkně!!! miluju tyhle odstíny! zkušenost mám pouze se stíny Bourjois. mám takové to trio, jsou super, krásně pigmentové a dlouho vydrží.

    OdpovědětVymazat
  8. Juicy Tubes od Lancome moc miluju! Jsou to moje nejoblíbenější lesky vůbec :) vyzkoušela jsem už asi 6, a jeden lepší než druhý. za 1) výdrž bere dech ...2) chutnají božsky...3) široká nabídka odstínů...moc doporučuju ;) EN

    OdpovědětVymazat

Díky za komentář!