pátek 16. září 2011

Max Factor Facefinity Compact Foundation

Max Factor Facefinity Compact Foundation (03 Natural), SPF 15
Začnu balením, které se mi opravdu líbí. Po otevření této zlaté placatice, na vás "vybafne" velké zrcátko na jedné straně, a na druhé make-up a houbička.
Nevím, zda se tomuto výrobku dá přesně říkat make-up (make- up je dle mého aspoň trochu tekutý). Má hodně pudrové složení, a já ho používám buď samostatně (aplikuji houbičkou), nebo jako pudr (aplikuji štětcem).
Na obličeji vydrží dlouho, nemůže se stát, že se vám rozmaže (protože je pudrový), a já se svou mastnější pletí si ho vychvaluji. Krycí schopností ale neoplývá. Velkou výhodou je ale balení - můžete si ho s sebou vzít do kabelky, a nemusíte se bát, že vám někam vyteče a něco ušpiní.
Stál mě něco málo přes 200,- (ať žijí slevové kupónky do DMka), jinak stojí kolem 400,- Kč.
Máte s tímto make-upem nějaké zkušenosti?

4 komentáře:

  1. Podla opisu mi to pripomina Clinique, s tym som bola velmi spokojna, takze dokazaem pochopit tvoje nadsenie:)

    OdpovědětVymazat
  2. Mám něco na ten způsob od Benefitu a obrovská spokojenost:) I o tomhle výrobku premýšlím, ale u Max Factor mi nevyhovují odstíny, tmavé a do růžova - přesný opak než potřebuji

    OdpovědětVymazat
  3. Já bohužel žádné zkušenosti nemám, ani upřímně mě ani jeho zkoušení moc neláká ale co se mu musí nechat je parádní desing, ten mě dostal !

    OdpovědětVymazat
  4. Měla jsem tento pudr a nemohu vynachválit!!! Nevím kam až by měla sahat výkonnost krytí,já používám pudr např.abych zamaskovala kruhy pod očima a to se daří,jinak žádné extra problémy s pletí nemám co se týče akné...Jen se po něm nějak slehla zem,už bych potřebovala koupit nový a není nějak po něm vidu ani slechu :((

    OdpovědětVymazat

Díky za komentář!