čtvrtek 15. září 2011

Bí Mât Cây balzám na rty

Pokud jsem někdy nějaký výrobek opravdu testovala, než jsem vám o něm napsala, byl to tento! Celý měsíc používání a já už jsem si naprosto jistá, že ho můžu neskutečně vychválit!
Je to balzám na rty Bí Mât Cây, prodává se ve Fannu a stojí 149,- (mě stál jen 89,- heč).
A je to opravdu, opravdu, ale OPRAVDU NEJLEPŠÍ balzám na rty, který jsem kdy měla. Po každém balzámu (i po tom kvalitnějším) jsem měla rty do hodiny suché. S tímhle je to jiné. Vydrží. A docela dlouho (přesný čas vám bohužel neřeknu, ale zhruba půl dne po jednom namazání začnou být rty sušší). 
Po namazání (spíš tedy napatlání, protože balzámy v kelímku jsou k patlání stvořené) ucítíte mírné štípání. Za to může mentol, který je v tomto zázračném kelímku obsažen. A věřte mi, pokud "napatláte" na pusu dostatečné množství, pocítíte účinek.
Opravdu doporučuji k vyzkoušení. Pokud s tímto výrobkem (nebo s jiným výrobkem této značky) máte zkušenost, ráda si je přečtu. 


4 komentáře:

  1. Se suchými rty mám dlouholetý problém, takže určitě vyzkouším, děkuju za tip! :)

    OdpovědětVymazat
  2. v ceskom fannne som ho videla u nas bohuzial nie, rozmyslala som vtedy nad jeho kupou, ale povedala som si,ze odolam..

    OdpovědětVymazat
  3. Mám ho taky, je úplně supr. Dávám si ho i na noc a ráno mám úplně heboučký rty. A navíc ta vůně, je neodolatelná, pořád k němu čichám.

    OdpovědětVymazat
  4. Jééé, zítra si ho pořídím! :-)

    OdpovědětVymazat

Díky za komentář!