pátek 1. července 2011

Novinky v mé kosmetické taštičce :)

Jsem zatížená na růžové rty. A tato rtěnkaa? Je bezkonkurenční!!!! Nádherná barva, je sytá a hydratuje rty. Také dlouho vydrží. V DM ji seženete tak za 129,- a v Rossmanovi jsem ji viděla za 99,-. I ostatní barvy jsou moc krásné, asi si koupím ještě další barvičku.
Novinky v mé kosmetické sbírce :)
Kdysi jsem váhala nad výběrem řasenky, nakonec jsem si řekla, že vyzkouším tuto - Loreal Volume Million Lashes (tak jo, vybrala jsem ji protože jsem ji měla možnost mít jen za 200,- místo 400,-; no nekup to). Musím říct že s ní jsem více méně spokojená. Nedrolí se, řasy vypadají skvěle, jediné co musím vytknout je, že smrdí. Buď mám nějakou starou nebo nevím. Ale zatím to ničemu nevadí.
Tónovací krém se třpytkami od Dermacolu. Nevytváří masku, hydratuje a ty třpytky vypadají skvěle. Hlavní je, že je opravdu lehký, což je na léto to nejlepší. A stojí jen 126 Kč.
Stíny od NYC Union Square. Barvy jsou moc hezké, hodí se k sobě a jsou dobře pigmentované. co víc si od paletky za 90 Kč přát  :)
 Bronzový pudr od NYC. Zatím jsem ho zkoušela jen tak zběžně, ale nemám mu co vytknout. A ještě se musím pochlubit, že jsem v Rossmanovi k nákupu značky NYC za 129 Kč dostala tričko :P

6 komentářů:

  1. :) ten bronozový pudr se mi líbí a ta rtěnka vypadá krásně, škoda, že jsem teď opálená a tahle barva by na mě vypadala lacině.

    OdpovědětVymazat
  2. No to je super, zase skvělá recenze a ta řasenka?To je skvělá cena :)
    A bronzer si taky musím koupit :)

    OdpovědětVymazat
  3. Moc se mi bronzes líbí na lidech, kterým sluší..bohužel všichni na to nejsou typy - viz já:-( Těším se, až ho budeš mít:-)

    OdpovědětVymazat
  4. nyx bronzer som si kupila aj ja len som sa k nemu este nedostala:), a tricko zavidim:D, ten ruz som skusala hned ako som ho videla v drogerke pouzivala som totiz jeho "predchodcu" ale podobny uz mma z Pupy, tak som nekupila, aj tak ma stvu, lebo ked si konencne najdem od nich ruz tak menia farby, stalo sa mi to s ruzom u nich aj predtym..

    OdpovědětVymazat
  5. taky jsem se koukala po té řasence,že ji musím zkusit :))
    jinak krásný blog,mrkni na můj kdyžtak a jestli se ti nějáký článek zalíbí budu ráda za koment :-)

    OdpovědětVymazat

Díky za komentář!