čtvrtek 9. června 2011

Potřebuji poradit :)

Chtěla bych od vás radu týkající se řasenek. Páč jich sice doma ještě mám, ale chci si v blízké době koupit novou, JENŽE! se nemůžu rozhodnout, která je pro mé potřeby nejlepší. Mám malé oči a krátké černé řasy. Potřebuji řasenku, která řasy prodlouží a dodá objem. V poslední době jsem byla nejvíce spokojená s Falsies od Maybelline, ale bohužel tahle řasenka mi po půl roce vyschla (ale musím ji dát plusové body že vydržela půl roku každodenního používání) a také dost žmolkovala, což mi velice vadilo.
Teď vybírám mezi těmito kráskami:
 Maybelline Cat Eyes / Maybelline XXL Xurl Power / L´oreal Volume Million Lashes

Máte s těmito řasenkami nějakou zkušenost (jak pozitivní tak negativní)??
Já kdysi měla XXL Curl Power a byla jsem spokojená, kupovala jsem si ji asi 3 roky, tak teď nevím jestli vsadit na jistotu, nebo vyzkoušet něco nového.
Díky za každou radu či názor!

21 komentářů:

  1. já jsem dost spokojená s tou XXL :)

    OdpovědětVymazat
  2. Já jsem teď momentálně nejvíce spokojená s Loreál Extra-Volume Collagen, mám i Falsies, ale tahle je jednoznačně nej! N.

    OdpovědětVymazat
  3. Já doporučuju Maybelline XXL ta je na prodloužení nejlepší,mám ji taky a jak po nanesení trochu zaschne dám na ni Astor Air max pro objem.XXL doporučuje i Michelle Phan.

    OdpovědětVymazat
  4. Mám poslední od L'oreal a musím říct, že je to nejlepší řasenka co jsem kdy měla! Nádherně prodlouží, zhustí a zvýrazní a řasy nejsou slepené. Doporučuju!

    OdpovědětVymazat
  5. Uplně nejlepší je podle mě stejně Helena Rubinstein :D Ta zlatá leopardí :) Pro moje extra citlivý oči je to ideál. Navíc řasy udělá opravdu výrazný a taky už ji mám strašně dlouho :) Za ty prašule stojí :)

    OdpovědětVymazat
  6. Já jsem měla Million lashes a byla dokonalá, opravdu. Vydržela mi dlouho, nelepily se mi řasy, nežmolkovala, jediná vada pro mě byla cena přes tři stovky. Teď jsem si koupila SuperShock od avonu a ta je mnohemlepší, je to větší balení a je desetkrát tak dobrá. Vyzkoušla jsem opravdu hodně řasenek (tím, že mám krátké a slabé řasy si na řasenky dost potrpím) a tahle je opravdu nejlepší. Ale pokud bych ti měla poradit jenom mezi těmito třemi, pak rozhodně million lashes. ;)

    OdpovědětVymazat
  7. I já využiju těch rad, protože zrovna dnes mi řasenka nejspíše došla a přemýšlela jsem, kterou si koupím. Používala jsem růžovou miss sporty a myslím, že ok, ale žádný zázrak. Tak dík za článek :-D

    OdpovědětVymazat
  8. XXLku jsem pouzivala dlouho a byla fajn... Pokud ti tedy nevadi ty dve faze, coz mne obcas zmolkovalo. Ale mam dobrou zkusenost i s Dermacolem...

    OdpovědětVymazat
  9. Zkus nejakou od Bourjois, stoji 300 a kazda od tyhle znacky je vyborna <3 Falsies mi vyschla asi po 3 mesicich, ale byla taky supr.

    OdpovědětVymazat
  10. poslední mám a je super, já mám zase řasy dlouhé a potřebuji objem, ale ne moc prodloužit, tak s řasenkama trošku zápasím, ale tahle byla bombová.

    OdpovědětVymazat
  11. Maybelline je můj favorit no.1 :-)

    http://mujmalypokojicek.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  12. Zapoměla jsem napsat: Colossal Volume:-D

    OdpovědětVymazat
  13. můj favorit je Maybelline Cat Eye, protože jsou všechny tyhle řasenky super, dlouho vydrží, krásně natočí a rozčešou řady a nežmolkovatí!

    http://ordinarylife-my.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  14. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  15. Měla jsem všechny tři a úplně nejlepší se mi zdála dvoufázová a hned v těsném závěsu za ní Loreal :)

    OdpovědětVymazat
  16. Já rozhodně doporučuji Rimmel Volume mascara flash "tu červenou" ;)

    OdpovědětVymazat
  17. Měla sem L´oreal Volume Million Lashes a byla celkem dobrá..myslím že dělala pěkné dlouhé řasy, ale po čase se mi zdálo, že začla smrdět..:D ale jinak doporučuji:)

    OdpovědětVymazat
  18. ta od l'oreal vypadá dobře.. ale zkušenost nemám ani s jednou ..

    http://ccowhouse.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  19. ja som mala volume estra collagen vlastne nieco na sposob tej zlatej volume million lashes, a bola som s nou spokojna. celkovo mi imponuju asi najvaic lorealky

    OdpovědětVymazat
  20. První mi slepuje řasy, tou druhou jsem si jednou málem vypíchla oko, kamarádka mi ji půjčila. Tu loreal mám asi už šestou.Kupuji je přes aukro nebo přes ebay.co.uk, je to o dost levnější než v drogerii :)

    OdpovědětVymazat
  21. měla jsem Flasies i L'oreal. ta od L'oreal je fakt skvělá, krásně prodlouží, zvýrazní a neslepuje (taky mám celkem krátké rovné řasy), ale přijde mi, že se tak po měsíci a něco začne drolit.
    Falsies byla taky dobrá, ale ta mi zase rychle vyschla.

    OdpovědětVymazat

Díky za komentář!