úterý 12. dubna 2011

Nails....

Zdravím své milé čtenáře! Nebudu se zase omlouvat, že nepřispívám atd....Prostě na blogování teď nemám čas ani nápady:) Ale brzy se snad dostaví obojí. Dnes vám chci ukázat pár laků, které jsem si nedávnou koupila.
Matující lak od Avonu (odstín Red velvet)
Musím říct, že je to zvláštní barva. Původně jsem si představovala tmavě červenou, ale nakonec z toho vniklo něco mezi červenou a hnědou barvou. Ale nevypadá to zas tak zle. Velkým plus je to, že lak uschne během téměř okamžitě po nalakování. Bohužel se ale rychle olupuje.
Lak na nohy od Essence. Nevím tedy jaký je rozdíl mezi lakem na nohy a normálním lakem, ale já si s ním v první řadě nalakovala nehty na rukou. Musím vám říct, že ta barva je úžasná! Na obrázku to není tak dobře vidět, ale je to jakoby tmavě fialová s modrým nádechem. Má krásné odlesky, až mě z nich chvilkama bolely oči :) Kdo chce zajímavou barvu, nechť jde do Catwalk Pink!
Šedý lak jsem scháněla dlouho. Konečně jsem narazila na odstín, který mě nějak zaujal. Tyhle mini laky od Essence jsou skvělé v tom, že stojí pár korun (cca30?) a seženete všechny  možné barvičky. Akorát mám pocit, že příliš dlouho schne.

Ano, i já jsem si koupila onen zázračný "praskací" lak. Bohužel, jak jsem viděla výsledek, tak jsem si řekla že se s ním asi lakovat už nikdy víc nebudu :D Vypadá to prostě divně. 
Co vy? Jaký máte na "krekovací" či "praskací" lak názor? Líbí se vám? Nelíbí? Proč?

14 komentářů:

  1. tak já bohužel zatím žádný takový nzkusila, ale moc mě top neoslovuje tak možná ani nezkusím, dlouhou dobu jsem byla zastáncem gelových nehtů, ale teď jsem přešla na novinku a to jsou zapékací laky, snad nezklamou ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Pěkné laky sis koupila, moc hezké barvičky. Ale z toho praskající laku jsem rozpačitá, možná kdybys sis koupila jinou barvu.

    OdpovědětVymazat
  3. je pravda, že ten černý prý vypadá líp. Ale já myslím že do něj ani těch pár korun investovat nebudu :) Jediné, co mě na to laků baví je pozorovat ten efekt :D

    OdpovědětVymazat
  4. Krásné laky! Ten catwalk je tedy vážně parádní, ten si musím pořídit. :) Vypadá úžasně i na té fotce! A bílý ,,praskací" mě také extra nenadchl. Za to černý, ten je podle mě numero uno! <3

    OdpovědětVymazat
  5. Ježiiiš, ten fialovej mám a vůbec jsem si nevšimla, že je na nohy :D Ani by mě to popravdě nenapadlo :D A praskací lak se mi nelíbí, připadá mi to jak špatně nalakovaný nehty :/

    OdpovědětVymazat
  6. Ani mě se praskací lak nelíbí :D
    Ale ostatní vypadají moc hezky, i já jsem se nedávno vybavila :)

    OdpovědětVymazat
  7. V avonu se taky nikdy netrefím do barvy, kterou chci. Jinak jsou laky super, ale ten praskací se mi taky nelíbí.

    OdpovědětVymazat
  8. Ten od essence je uplne supr... :)

    OdpovědětVymazat
  9. Tak ten můj černý krakelovací vypadá o něco lépe, ale úplně nadšená z něj nejsem :) ten ,,pravý,, praskací, už nevím od koho, je tedy mnohem lepší.

    OdpovědětVymazat
  10. :D mne sa ten praskajuci praveze brutalne paci :D ale cierny je lepsi!

    OdpovědětVymazat
  11. já mám ten černý a docela se mi líbí.. ale celkem rychle se sloupává :(

    OdpovědětVymazat
  12. Ten bílej práskací vážně vypadá divně.. :D ale já mám černej a nemůžu si to vynachválit :) s takovou sytou růžovou či modrou to vypadá úžasně.. a nemálo lidí na tom mohlo oči nechat :)

    OdpovědětVymazat
  13. já sama dělám nehty a zkusila jsem novinku krekovacího laku,je to užasný,ale asi máš špatný nános,protože to není ten správný efekt,jaký má být....má to vypadat uplně jinak a mnohem líp,nedivím se záporných komentářů....Lucka

    OdpovědětVymazat
  14. musím říct, že už jsem s praskacím lakem viděla mnoho krásných nehtů .. takže tenhle nevzhledný výsledek je spíš značkou laku nebo nesprávným nanesením ;)

    OdpovědětVymazat

Díky za komentář!