neděle 27. února 2011

Dnes jen krátce

Na začátek vám přeji pěknou neděli. Jsem nemocná, a ještě týden bych měla ležet doma, není mi nejlíp a nemám hlavu na vymýšlení příspěvků.
Ale chci vám dnes něco sdělit - můj blog se oficiálně bude řadit mezi ty kosmetické. Jak jste si určitě všimli, móda už se zde moc nevyskytuje (já fakt nemám v zimě módní období, nebaví mě se módit, protože vím, že je mi ve všem pěkném zima) a ani se zde asi vyskytovat nezačne (aspoň do jara). Máte taky takový problém?
No, tak to bylo jen takové krátké sdělení.
P.s. Podívejte se na film Černá labuť, opravdu doporučuji. Je to skvělý film a Natalie Portman odvedla skvělý herecký výkon.
P.s. Připravuji příspěvek o péči o vlasy, a pak také možná nějaký "make-up post". Nebo máte nějaké nápady na články, příspěvky, posty?

8 komentářů:

  1. Mohla by jsi někdy udělat tutoriál, jak si "nakreslit" obočí. Snad víš jak to myslím :D Nebo alespoň poradit jakými stíny nebo tužkami ho vyplňuješ :) Jinak jsem ráda, že si se rozhodla pro kosmetický blog, žádný další takový neznám :)

    OdpovědětVymazat
  2. Já bych ocenila článek o kosmetických štětcích, mám totiž docela problém se ve všech vyznat, tak pokud nějaké používáš, ráda bych, aby si mi vysvětlila a osvětlila práci s nimi a druhy atd, hlavně těch na oči.

    OdpovědětVymazat
  3. super nápady! Příspěvek o štětcích už chystám a post o obočí bude také co nejdříve. Doufám, že se vám pak budou líbit

    OdpovědětVymazat
  4. těším se na to co připravuješ : )

    OdpovědětVymazat
  5. Hi there! Would you mind if I share your blog with my myspace group?
    There's a lot of folks that I think would really appreciate your content. Please let me know. Thanks
    Feel free to visit my blog ... bbc sports transfer news football

    OdpovědětVymazat
  6. It's in fact very complex in this busy life to listen news on TV, therefore I only use web for that reason, and take the most recent information.
    Also visit my weblog ; soccer transfer news sky sports

    OdpovědětVymazat
  7. Why people still make use of to read news papers when in this technological
    globe the whole thing is existing on web?
    Feel free to visit my weblog :: pizza games new berlin

    OdpovědětVymazat

Díky za komentář!