neděle 14. listopadu 2010

Neděle

(Dnešní příspěvek nemá s módou nic společného, ale ten příští s ní bude mít společného mnoho.)
Taky vám po chvilce (no dobře, po pár hodinách) učení začne hrabat? Mě tedy dokonale. Nevím co mám dělat dříve, jdu do obchodu pro jídlo, pak se chvíli učím, pak si udělám snídaňo-oběd, pak se zase učím, pak peru prádlo, pak se zase učím, pak si přečtu nové příspěvky na blozích, pak facebookuju, pak se zase učím, pak musím pověsit prádlo, pak se zase učím, pak jsou simsny, kouknu na ně a jdu spát. Mezitím jsem úplně mimo, a nevím kolik je 5+5.
Takže tak vypadají dny, kdy se musím učit (a teď je to docela často).
Musím vám představit jednu knihu. Je sice svým obsahem určena spíše dětem, ale já ji čtu vždy, když si chci odpočinout. Paul Shipton: Drsnej brouk - Zahrada strachu.
Jak říkám, opravdu je spíše pro děti, protože je o broukovi Muldoonovi, který je detektiv. Ale když si chcete odpočinout od celého světa, tahle kniha je  dobrá volba. (Nebo taky Deník Ostravaka, ale těm knihám rozumíme převážně my z Ostravy).




5 komentářů:

  1. Pochopila jsem, že studuješ ekonomii, já taky:) Zrovna máme zápočty a zkouškový se blíží, takže moje dny vypadají velmi podobně. Já tam akorát občas mezi to učení šupnu lakování nehtů, přemístění se za přítelem domů, na zaškolení do nové práce... no je toho hodně! Každopádně držím palečky (sobě i tobě), ať letošní semestr dopadne podle představ:)

    OdpovědětVymazat
  2. no studuju personální řízení, ekonomii máme naštěstí jen jeden semestr. Taky přeju, ať ti všechno dobře dopadne:)

    OdpovědětVymazat
  3. :) áá, fujky, mikro byla moje noční můra, ještě že už to mám i s makrem za sebou :) držím palce, ať to tobě taky dobře vyjde!! Už i mě se blíží zkouškové a nervy :)

    OdpovědětVymazat
  4. úplně ti rozumím.. a věřím, že to zvládneš :)
    líbí se mi tvůj blog :)

    OdpovědětVymazat
  5. Já se zas k učení nemůžuz dokopat a soustředit se na to takže si nic nepamatuji :/ prostě jakmilese žačnu učit tak mi myšlenky běhají někam do háje..

    OdpovědětVymazat

Díky za komentář!