sobota 23. října 2010

Dekadentní sobota....

Dnes jsme s milým vyrazili do Domu umění města Brna, podívat se na slavnou Witkinovu dekadenci. Popravdě, nějak moc mě jeho fotografie neoslovily. Byly sice svým způsobem zajímavé a nutily člověka přemýšlet "co to má jako znamenat?", ale nic zvláštního, z čeho by se mi podlamovaly kolena. Co byste taky čekaly od koukání na haldu černobílých, oplzlých fotek za 40 kč vstupného.
Po tomto kulturním zážitku (ikdyž nevím, jestli se dá koukání na Witkinovy zvrácenosti říkat kulturní zážitek) jsme vyrazili do Šilingrák Coctail Bar na obrovského burgera (vážně jsem se nacpala) a na cosmopolitan.
Toť asi zhruba vše k dnešnímu dni.
Ještě ps. (pořád s tím otravuju) tady je "pozvánka" na brněnský sraz blogerů. Přihlašte se buď na facebooku k události Bloggers Rendezvous in BRNO, nebo mi napište tady :) Pokud budete chtít jiné datum, tak se určitě domluvíme, jenom se mi zdá nejlepší den sobota:)





Tu čepici mám ráda, jenom nevím jak si ji "narazit" na hlavu, aby vypadala dobře.
Musela jsem už vytáhnout můj starý a ošklivý kabát, jinak bych asi zmrzla a byla zase nemocná. Ale je pravda že já mívám rýmu i v létě :D





pss. jak to děláte, že máte všichni tolik čtenářů?

16 komentářů:

  1. Taky ostatním závidím, že mají tolik návštěvníků a tolik komentářů pod články. Nevím čím to je... Možná pár týdnů a měsíců a budeš tam kde oni :).
    Ta fotka u toho jídla je opravdu moc pěkná! Strašně moc Ti to sluší!

    OdpovědětVymazat
  2. no je pravda že blog mám teprve 3 měsíce :D uvidíme jak se to vyvine. a jinak děkuji, snažila jsem se držet svého jednoduchého stylu :)

    OdpovědětVymazat
  3. Joll díky, akorát už ho mám tak 4 roky, takže už mě nebaví :D

    OdpovědětVymazat
  4. Kabátek je slušivý, přesně takových je plné C&A teď, což mě od nich moc nebaví, ale tvůj je moc hezký. Čepici mám taky a mám stejný problém jako ty, navíc mi občas solidně padá, když už najdu vhodnou polohu :D

    OdpovědětVymazat
  5. Kabátik nevyzerá zle. Hlavne, že je teplý!:)
    krásna baretka, pristane Ti to tak

    OdpovědětVymazat
  6. hmmm, narobila si mi chúťky tou veľkou porciou :)) ale dala by som si skôr syr s hranolkami :))
    a baretky sú moje obľúbené mám ich už peknú zbierku :))
    a tebe určite pristane, neboj sa experimentovať.. :)

    OdpovědětVymazat
  7. moc Ti to sluší :)
    Eh, ta poslední otázka asi nebyla pro mě :D

    OdpovědětVymazat
  8. Bezega: ten kabát taky je z C&A, akorát jak říkám asi 4-5 let starý:D

    OdpovědětVymazat
  9. Co se týče té poslední otázky: Po třech měsících bys prostě musela mít šíleně vymakaný blog, abys měla mnoho čtenářů:D :D Já mám blog například rok a mám téměř padesát, ale ta doba: rok! ;-)

    OdpovědětVymazat
  10. Ta první fotka je super! Moc Ti to na ní sluší.

    OdpovědětVymazat
  11. Náhodou se mi moc líbí, jak máš tu čepici :-) Taky mám ráda tu svou :-) A s těma čtenářema, taky záleží jak často přidáváš, když často tak to čtenáře baví :-) podle mě teda.. :-D

    OdpovědětVymazat
  12. Koukám ale že přidáváš dost často :-) Máš za 3 měsíce skoro 30 čtěnářů, tak za rok jim bude už mnohem více ;-)

    OdpovědětVymazat
  13. S tou čepkou mám podobný problém :-)Líbí se mi teď jedna tygrovaná v H&M. Je pěkná, ale když si ji nasadím na hlavu, tak má divný tvar.Takže jí asi nebudu kupovat.

    OdpovědětVymazat
  14. no to mě se u téhle mojí taky zdálo že má divný tvar :D jak jsem si ji dala na hlavu v obchodě vypadalo to strašně, ale mamka mi tvrdila že mi sluší (a taky mi ji kupovala ona, tak mi to vylo jedno:D)ale časem se naštěstí přizpůsobila a už nevypadá tak hrozně.

    OdpovědětVymazat

Díky za komentář!