pátek 3. července 2015

YR BB - jj nebo nn?

Ten divný název znamená - Yves Rocher BB krém - ano/ne?

Jednou jsem takhle šla do Yvese, bez cíle něco koupit. No a tak jsem procházela regály, uviděla BB krém a bez rozmýšlení jsem štrádovala k podkladně (ano jako vždy jsem neodcházela jen s jednou věcí, ale pobrala ještě pár dalším, ale to je dneska jedno). Sáhla jsem samozřejmě po odstínu Light, protože jako žena s barvou bílé stěny si žádný jiný odstín nemohu dovolit.

Odstín je celkem dorůžova, což mi úplně nesedí, ale zase s ním nevypadám jako čerstvě rozkvetlá růže, takže v pohodě (ruku mám samozřejmě opálenější, než obličej,takže na mě není zase tak bílý jak se může zdát). Konzistence se dá přirovnat k trošku hutnějšímu krému. Ovšem roztírá se krásně. Když jsem si ho dala na obličej poprvé, byla jsem nadšená. Konečně něco hydratačního, co mi nezvýrazní suchá místa. Na obličeji byl příjemný, ale zase přichází ALE...

Opět s ním mám podobný (stejný) problém jako u Yvesího makeupu. Na obličeji mi totiž úplně nedrží. Mám s ním pocit, jako bych se natřela nějakou pleťovou maskou, která se vám do obličeje prostě nevpije, jen na ní "sedí" a nakonec ji musíme setřít. Bíbíčko se totiž stírá dost rychle (zvlášť, pokud smrkáte - na nose vám toho moc nezbude). Je to škoda, protože mi jinak opět svými vlastnostmi sedí. Je trochu hydratační, což je pro mou (momentálně sušší) pleť fajnové. Co se týče krytí, je spíše takové lehké. Mě to ale vyhovuje, všechnu neplechu totiž zakrývám korektorem a nemám doma snad nic, co má vysoké krytí (kromě Dermacol Cover, který jsem naposledy použila před 4 lety, asi už ho budu muset vyhodit...).
Zde klasicky Před, Po a s celkovým makeupem :)

Tohle Bíbí je dobré pokud jdete třeba jenom do obchodu, nebo se psem/kočkou/dítětem/cokolivmátedoma. Prostě když jdete ven jen na chvíli a pak už je vám jedno, jestli vám na obličeji něco zbylo. Já ho občas používám, když jdu třeba navštívit kamarádku, která bydlí ve stejné vesnici jako já, nebo když se jdu na hodinku projít. Do práce, kde trávím polovinu dne bych si ho asi nevzala.

5 komentářů:

  1. A víš, že jsem čekala, že to bude zase "pohroma" ? :D Já nevím... Prostě mi přijde, že Yves Rocher a make-upy není moc dobrá kombinace a do toho bych zařadila i BB creamy :D

    Life By Peggie

    OdpovědětVymazat
  2. Já jsem ho zkoušela v prodejně a neseděl mi ani jeden odstín.. hlavně ten podton mi nevyhovoval. Já ted používám makeup od Urban Decay a jsem z něj nadšená :)!

    OdpovědětVymazat
  3. Tento jsem nezkouišela a laká mě spíše makeup v lahvičce. :)

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    OdpovědětVymazat
  4. Na obličeji vypadá pěkně, škoda, že nevydrží :-)

    OdpovědětVymazat
  5. celkom dobre kryje ja som raz mala zlu skusenost s bb kremom nivea najbledší som mala a aj tak bol tmavy

    OdpovědětVymazat

Díky za komentář!