pátek 1. června 2012

Four Seasons - péče na nehty

 Tyto laky patří do kategorie pečujících (a já si teď pořizuji právě takové, protože mé nehty jsou v děsivém stavu, a potřebuju je „vylepšit“). Jsou od značka Four Seasons – Cedro Sole. Firma sice sídlí ve Velkém Újezdě, ale laky se vyrábějí ve Španělsku (aspoň podle toho, co je na nich napsáno). Oba mě stály 53 Kč, seženete je v drogériích Teta, Jasmín (každopádně v těch menších a zapadlejších).
První je Gel s vápníkem pro křehké nehty s nerovným povrchem
Nerovnost nehtů opravdu zahladí, ale jinak se mi nehty třepí dál, a celkově z něj mám takový nic moc pocit, proto spíše nedoporučuji. Ale pro ty z vás, které trápí pouze nerovný povrch nehtů by to byla asi skvělá věc. Dá se použít samozřejmě i jako podkladový lak. Mé problémy ovšem nevyřešil.
Druhým lakem je Nehtová oprava s hedvábím pro tenké a slabé nehty
Mé nehty jsou slabé, tenké, třepící se a jejich povrch je nerovný. Takže barevné laky na nich teď vypadají celkem děsivě. Nevím čím to je, nejspíš mi chybí nějaké vitamíny. Každopádně tento lak bych označila jako dobrý, Má lehce béžovou barvu, takže se dá použít i místo barevného laku (a vypadá hezky a přirozeně, viz foto). Nehty se mi po něm třepí méně a také jsou silnější. Určitě doporučuji! (Za těch 50 Kč vás to nezabije).


11 komentářů:

  1. Nehtovou opravu s hedvábím mám také a jsem spokojená.

    OdpovědětVymazat
  2. Stále nad nimi přemýšlím. Ráda bych zkusila ten s tím vápníkem.
    Naše Teta je pěkně zapadlá, ale tyto laky tam nejsou :(
    Myslím, ale, že jsem je viděla i v lékárně.

    OdpovědětVymazat
  3. Na hedvábí slyším samou chválu. Líbí se mi i to zabarvení, určitě ho časem vyzkouším.

    OdpovědětVymazat
  4. Mám stejný problém a zkouším teď serum na posílení nehtu . no nic moc zatim. Asi budu muset zacit brat nejake vitamíny

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já začala brát tak před měsícem Biosil Plus, stojí to kolem 60 Kč, a působí na vlasy, nehty a pleť. S pletí jsem sice žádně zlepšení nezaznamenala, ale ty nehty mám o kapku lepší. Tak třeba ti to pomůže :)

      Vymazat
    2. Já beru Biosil už dva měsíce, a můžu potvrdit, že na nehty mi zabírá. Rostou rychleji, méně se lámou. Určitě budu kupovat další balení.

      Vymazat
  5. Ahojky můžu se zeptat kde kupuješ laky od Four Seasons :) Děkuji za odpověď

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to tam napsané. Seženeš je v těch menších drogérkách. Já mám jeden z Tety a druhý z Jasmínu

      Vymazat
  6. ja som mala z tohto zmäkčovač nechtovej kože :) skvelá vec. a zohnala som v lekárni :)

    OdpovědětVymazat
  7. Já mám gel s vápníkem. Před půl rokem jsem sunadala gelovky a od té doby tento gel používám a musím říct, že mám nehty pevnější a nelámou se mi tolik jako kdysi ještě před gelovkama... Takže já bych to mohla doporučit. Jinak já objednávám tady.... www.cedrosole.cz

    OdpovědětVymazat

Díky za komentář!