neděle 11. prosince 2016

Rimmel Magnif´eyes paletka

Ahoj! Asi před měsícem jsem obdržela z Rimmelu (mimo jiné) tihle paletku stínů. Celkově paletky očních stínů ráda zkouším (ovšem moc jich nemám), a jediné dražší co mám jsou Naked Paletky. S těmi ovšem tuhle nechci srovnávat, i když některé stíny jsou trochu podobné jako najdete i v "nejkydkách". Paletka se jmenuje Magnif´eyes a já ji mám v odstínu 002 London Nudes Calling.


⇢ Vzhledem k celkem malému balení, se může paletka stát ideálních společníkem na cesty. 
⇢Vytvoříte s ní jemné denní, ale i tmavší večerní líčení. Matných stínů je tam pomálu - úplně matné jsou jen dva. Ale i s tím se dá pracovat. 
⇢ Pro příznivce studených tónů tenhle odstín opravdu nebude. Obsahuje samé teplejší barvy. Aspoň jde vidět, že Rimmel si opravdu vzal k srdci kdysi vyplněné dotazníky, kdy se blogerek ptal, jaký odstín makeupu preferují, jaké tóny očních stínů, jestli máme raději lesky či rtěnky. 
⇢  Paletka má celkem použitelné zrcátko (pro erární případy to jde), ale aplikátor si mohli odpustit (i když ten, v případě nejvyšší nouze, je použitelný).
⇢  Stíny mi nevydrží celý den. Zhruba po 8 hodinách se začínají ztrácet. Ovšem nepoužívám bázi, pouze tužku, kterou dávám pod všechny stíny. Takže s bází to může být lepší. 
⇢ Mají celkem 3 druhy paletek - 001 Keep Calm & Wear Gold (zlaté odstíny), 002 London Nudes Calling (růžové odstíny), 003 Grunge Glamour (studené odstíny)
⇢ Každá paletka má 2 matné stíny
⇢ Jediné co mi moc nesedí je cena. Ta má být 299,- Kč. A za tři stovky se už dají koupit o něco (dost) lepší paletky. 

První stín je velice světlý, pro lidi, kteří nejsou úplně bílí jako stěna, vidět nepůjde. Na mě ale trochu vidět jde, používám ho na celé víčko, případně na rozblendění stínů.
Druhý stín je béžový, s hodně lehkým shimmerem. Je to jeden ze stínů, který lze použít pod obočí a trochu i jako rozjasnění do koutku oka.
Třetí stín je hezká třpytivá růžová. Trochu mi připomíná stín Sin z Naked paletky. Pro rozjasnění super.
Čtvrtý stín je matná hnědá, s kapkou růžová. Do ohybu oka ideální!
 Pátý stín je takový zvláštní stříbrno-šedo-hnědá. Neumím ho úplně popsat, ale líbí se mi přes celé pohyblivé víčko. Je ovšem dosti světlý, jeho pigmentace není úplně nejlepší.
  Šestý stín je metalická hnědá. Taky mi připomíná jeden stín z Naked paletek. Je moc pěkný, taky na celé pohyblivé víčko, když ho pak rozblendíte světlým stínem do ztracena, máte fajn nalíčení za minutu.
  Sedmý stín  je zrzavý a metalický. S ním pracuji opatrně, aby oko nepůsobilo uplakaně. Ovšem teď na podzim mám takové stíny ráda.
 Osmý stín  je nejtmavší (nečekaně). Je to tmavě hnědá s kapkou vínové, ale je opět se shimmerem (prostě není to matná barva). I tak se hodí třeba jako linka (já si dělám nejčastěji linku stínem). 


⇢ Celkově nemůžu říct, že by byla paletka špatná. Pro nenáročného uživatele je určitě fajn. Oceňuji poskládání barev, skladný obal, ale tu cenu už ne. Za tři stovky bych si raději pořídila třeba Sleek (nemám s ním sice zkušenosti, ale tak všeobecně je známo, že mají super paletky). Když už mám tuhle paletku doma, budu ji určitě využívat, a to hlavně na cestování.

Co si o ní (a jejich sestrách) myslíte vy?