pondělí 27. dubna 2015

Pondělní tipy


Yves Rocher štětec na konturování (Conturign brush)
Štětec jsem si pořídila na Shopping Fever a od té doby ho používám každý den. Je jemný a poměrně hustý, používám ho hlavně na zapracování korektoru, a na ten mi vyhovuje akorát. Na konturování jsem ho zatím nezkoušela, myslím, že na "suché" produkty (bronzery) nebude úplně to pravé, spíše si s ním dokážu představit zapracování krémového produktu. Štětec je na trhu chvíli, myslím, že měsíc a jeho cena je oficiálně stanovena na 250,- Kč, ale samozřejmě ho seženete levněji. 
Na obrázku ještě můžete vidět tužku na obočí, o té ovšem bude řeč jindy.


Essence Stay All Day Concealer
Tenhle korektor mám a používám skoro každý den už minimálně dva měsíce, a ani nevím, proč jsem o něm doteď nepsala. Stál mě ve výprodeji asi 30,- Kč (normálně je cena kolem 70,- Kč myslím). A celkem mi přirostl k srdci. Mám dost světlý odstín (10 Natural beige - k dostání je ještě jeden odstín), proto si ho dávám hlavně pod oči, na bradu a do středu čela - pro pomyslné projasnění. Na pupínky ale stejně používám Camouflage od Catrice, protože ten zakryje skoro všechno :)

Freeman Čistící pleťová maska dřevěné uhlí & černý cukr
Začnu konzistencí masky, která mě teda dost vylekala. Je to taková cuckovitá a cukernatá hmota, která se teda dost blbě roztírá (maska by se měla používat na celý obličej), nakonec ji používám jen na t-zónu. Maska má absorbovat přebytečný maz a nečistoty. S tím souhlasím, pleť mám po něm hezky vyčištěnou a hlavně je maska vlastně jako peeling, takže je na vám, jestli ho hned využijete, nebo si masku necháte déle (a použijete ji prostě jako masku - chápeme se?). A co je pro mě hlavní - nejsem po něm vysušená! Poslední dobou s tím mám totiž problém, na půlce obličeje mám pupínky a na druhé jsem totálně suchá. 

Přeji vám pěkné pondělí, ve zbytku týdne už očekávejte hlavně recenze :)

pátek 24. dubna 2015

Knižní tipy (pro frankofily)

Abych se přiznala, jsem takový malý blázínek do Francie. A hlavně do Paříže. Byla jsem tam jednou, před pár lety, ale ve skrytu duše vím, že tam určitě ještě pojedu (několikrát!). Jsem prostě zblázněná z jejich kavárniček, Eiffelovky a nenuceného stylu Pařížanek, které vypadají skvěle (ale na druhou stranu vypadají "jakoby-se-teď-vzbudily-naprosto-stylové-a-krásné" a nemusí pro to nic dělat). Taky se dá říct, že jsou Pažížanky (možná i francouzi) hrozní snobi, ale to k nim prostě patří, jako k čechům pivo. 
Jamie Cat Callanová - Francouzsky neztrácejí šmrnc
Knížka mě na první čtení úplně moc nezaujala. Je to psáno jako zážitky američanky, která se ocitla ve Franciii a ptá se Francouzských žen, jak to dělají, že jsou tak krásné. Smysl knihy jsem pochopila až někdy v půlce, kdy mi došlo "co si z toho mám vzít". Je dost poznat, že to psala američanka. Kniha ale není nijak špatná, jen jí musíte přijít na chuť. Já až ke konci pochopila, co si "z ní mám vlastně odnést".


Jak se stát Pařížankou...ať žijete kdekoliv
Tahle kniha mě zaujala a měla jsem ji přečtenou asi za dva dny. Není tam teda nějak moc čtení, spíše tam jsou aforismy, a tipy ve stylu "jaká je pařížská žena". Kniha obsahuje dokonce pár receptů na francouzské dobrůtky (třeba jejich palačinky), návody na pár společenských her a tipy na filmy, které se odehrávají v Paříži. Knihu napsalo několik francouzek, a to jde na celé konceptu knihy i poznat. Občas vám něco nedává smysl, občas jsou texty melancholické, občas vtipné no a dokonale francouzské :) Věřím, že se ke knize budu často vracet, ani ne tak, že bych ji přečetla celou, ale jsou tam stránky, které jsem si zamilovala. A recepty chci taky vyzkoušet (a to nejsem zrovna dobrý kuchař :D).

Dnes to bylo jen krátce. Posledních 20 dní jsem nebyla doma, mám sice spoustu nové kosmetiky (a doma by na mě měly čekat ještě balíčky ze spoluprací), ale nemám s sebou zrcadlovku, a fotky z mobilu sem dávat nechci. Od příštího týdne se ale můžete těšit na spoustu nových tipů, recenzí a líčení. Přeju vám pěkný víkend!


středa 22. dubna 2015

Kosmetický Wishlist 2015

Wishlist 2015



Na wishlistu mám spoustu věcí, a doufám, že se mi podaří dost věcí i letos pořídit. Třeba Bourjois Velvet rtěnku už jednu mám, chci ale ještě další odstín. To samé mám i u YSL Rouge volupte, vlastním dva kousky, ale chci další. Co třeba už nějakou dobu sháním je tvářenka od NYX v odstínu Taupe. V Ostravě ji bohužel nemají, a v Brně jsem ji taky zatím nepotkala. Tenhle konkrétní odstín by měl být skvělý na konturování obličeje, sice se dá koupit online, ale já se na odstín chci nejdříve podívat, mohl by totiž na mě být moc tmavý. CC krém od Bourjois bude možná brzy můj, brousím si na něj zuby už delší dobu a prostě ho už musím vyzkoušet. Věci od Bourjois už jsem si pořídila, takže si je můžu s klidem smazat z wishlistu :)

Co se týče štětců, nutně "potřebuju" štětce od Zoevy, nebo od Real Techniques. Nebo nejlépe od obou značek. Čtu na ně ty nejlepší recenze, a štětce nejsou zase až tak drahé (třeba taková Sigma mi přijde jednou tolik dražší).

Od Urban Decay by se mi líbil korektor (teď ho nějak všichni používají, jak české blogerky, tak zahraniční youtuberky, a všichni ho nějak vychvalují), pak paletka Naked Basics (protože matných odstínů není nikdy dost) a taky se mi hodně líbí paletka Naked On the run. Na tu bych se však musela nejdříve podívat naživo. Ale zaujal mě koncept paletky, je tam v podstatě "vše v jednom" a na cestování by se mi něco podobného dost hodilo.

Pak bych chtěla vyzkoušet něco od Chanelu, nejlépe rtěnku, a od MACu zase korektor Pro Longwear. A nakonec co se týče vůní, nejspíš všichni už znáte spreje od Victoria´s secret, a já už bych ho taky ráda chtěla vyzkoušet. A taky bych chtěla znovu od DKNY Be delicious, protože je to naprosto skvělá jarní/letní vůně a nedávno mi došla.

Máte zkušenosti s těmito produkty? Co mi doporučíte, nebo naopak vymluvíte?

pondělí 20. dubna 2015

Pondělní tipy

Nedávno mě v drogérii zaujal tenhle štětec od Essence, asi za 40,- Kč. Líbí se mi jeho vzhled - fialovou mám hodně ráda, a vzor kytiček je taky moc hezký. Štětec je určen na "blendění" stínů, a na tento účel je naprosto úžasný (a za ty peníze). 
Štětiny jsou jemné, celkem husté a stíny se s ním ztrácí jedna radost. Možná by mohly být štětiny o něco kratší, ale nevidím to jako nějak negativně. Jestli na něho narazíte, koukněte na něj. Za ty peníze je opravdu skvělý. 

Avon Gel Finish odstín Sheer Love
Chtěla jsem vyzkoušet gelové laky od Avonu, které jsou poměrnou novinkou. Stojí kolem 80,- Kč. Vybrala jsem si odstín, který je béžovo-růžový a hlavně dost přirozený. Aby plně kryl, musí se dát dvě vrstvy, a jak mi vydrží cca 4 dny (což je u mě úspěch). Teď jsem si objednala i další (červený) odstín, tak jsem zvědavá. S lakem jsem opravdu spokojená, ty avonovské na mých nehtech drží celkem dobře. 

O víkendu jsem se zúčastnila Shopping Fever. Nakoupila jsem teda o dost méně věcí, než jsem chtěla, ale i tak jsem spokojená. Se slevovými kupóny se dalo fakt ušetřit (já ušetřila dohromady tak 600 Kč). V Marrionaud jsem si (konečně) pořídila CC krém od Bourjois, další odstín Velvet Rouge a čistící ubrousky a k nákupu jsem dostala bronzer. V Yves Rocher jsem si pořídila štětec a tužku na obočí. V Sephoře jsem si pořídila bázi pod makeup (na první dojem je skoro stejný jako Porefessional od Benefitu) a látkovou masku (na kterou jsem hodně zvědavá a lituju, že jsem si jich nekoupila víc). A pak jsem si pořídila už jen pyžamo ve F&F a malé náušniceNakupovala bych ještě dále, ale všude bylo strašně moc lidí a to já přímo nesnáším. Každopádně začínám všechno testovat a brzy se můžete těšit na recenze. Co jste nakoupily na Shopping Fever vy?

Love song // Begin Again (2014)
Opět mám pro vás tip na film. Tentokrát je to film Love Song, v hlavní roli Mark Ruffalo a Keira Knightley. Na CSFD má hodnocení 74%, což je celkem dost. Jak už název napovídá, film je lehce romantický, ale hlavní o čem v něm jde je hudba. Keira je zpěvačka (nikdy by mě nenapadlo, že má tak příjemný hlas) a nahrává album. Zvláštností je, že nenahrává ve studiu, ale na ulici. Víc vám nebudu prozrazovat, však se podívejte sami. Keiru moc nemusím, ale tady se mi hodně líbila (a pak ještě ve skvělém filmu Pokání) I její outfity byly úžasné! Asi to nebude bavit všechny, ale pokud máte rádi filmy, kde se dost zpívá, koukněte na to a dejte mi vědět :) P.S. V jedné z rolí se ukázal i Adam Levine (z Maroon 5) a jak se mi vždycky líbil, v tomhle filmu mi připadal děsně škaredý :D.

pátek 17. dubna 2015

Fenomenální nude rty?


V Rossmannu na mě vybafly slevy, tak jsem hned koumala co mají, a sáhla jsem po Apocalips od Rimmelu v odstínu 100 Phenomenon. Tenhle odstín jsem chtěla už dávno, tak jsem si ho teď, za 49,- Kč s radostí koupila. Je to takový krásný tělový odstín. Z téhle řady mám ještě odstín Stargazer, který je zlatý (a upřímně, moc ho nenosím. Jedině tak v létě). Pokud někdy narazím ještě na podobnou slevu, určitě se podívám ještě po nějakém výrazném_odstínu.
Jen pro připomenutí, Apocalips jsou laky na rty. To znamená, že jsou to jakoby lesky, ale s dlouhou výdrží. Mě vydrží pár hodin, není to žádnou Bourjois Velvet (která je fakt držák), ale taky si to nemusíte upravovat po hodinu (spíš co dvě - tři :)).
V poslední době jsem celkem ujetá na tělovou barvu rtů. Ráda si rty obtáhnu konturkou a přidám rtěnku či lesk taky v tělovém odstínu. Myslím, že moje obsese zářivými rtěnkami ale zase brzy přijde. 
Tělové rtěnky/lesky se mi nejvíce líbí k výraznému líčení očí. Taky jsem si vytvořila hodně rychlé kouřovky - použila jsem tmavě fialový odstín, který jsem rozmazala a do koutků očí jsem použila zlatý stín. Vše z paletky 100 stínů od MakeupRevolution.

Kde se vám "fenomén" líbí více? S nude líčením, nebo s výrazným? 

P.S. V Praze proběhne jarní výprodej kosmetiky Essence, Catrice apod. Přijďte se podívat a kupte si něco i za mě, já se nestihnu zúčastnit :(

středa 15. dubna 2015

Oblíbenci na vlasy

Naturalis essences – šampón levandule
Tento šampón jsem koupila asi za 40,- Kč v Rossmanu. Chtěla jsem nějaký obyčejný, který bude vonět a budu v něm moct umýt i štětce. Šampón obsahuje "přírodní extrakty, které dodávají vlasům potřebnou hydrataci po celý den, oživuje vlasy, navrací jim zářivý lesk a zdravý vzhled". S tím souhlasím. A ještě k tomu krásně svěže/květinkově voní. 

Herbavena vlasový zábal s konopím a tekutým keratinem
Tenhle zábal jsem koupila někdy na začátku roku v Kauflandu, asi za 60,- Kč. Zaujalo mě, že je to s "tekutým kretatinem" (někde jsem četla, že je to něco super pro vlasy), tak jsem to prostě chtěla zkusit. Používám ho tak, že si vlasy normálně umyju šampónem, a pak si dám na několik minut tohle, jen do délek vlasů (takže ho používám v podstatě jako koncidionér). A pak jednoduše smyju a je to. 
Konzistence je celkem tekutá, takže si dávejte pozor. Taky zvláštně voní (ale mě opravdu voní - neumím to popsat). A má divnou zelenou barvu (to bude asi tím konopím). 
No ale co je hlavní, obsahuje přírodní látky, je české výroby a je naprosto skvělý a pro mě takový objev roku.
Vlasy jsou po něm neuvěřitelně krásné! Hebké, jemné, zdravě vypadající a taky se krásně lesknou. A taky se s nimi pak dá krásně pracovat, většina masek a zábalů mi vlasy tak zjemní, že je pak nemůžu učesat. 
"Při delším používání se vlasům navrací síla a pružnost, ztrácí sklony k lámání, třepení a zeslabování, a taky jsou celkově regenerované." To asi moc neposoudím, se svými vlasy jsem clekem spokojená, nemám je ani roztřepení, ani zeslabené apod. Možná je to i tím, že používám dobré produkty :)) Máte s tímto zábalem zkušenost??

Schwarzkopf Styliste ultime – Biotin volume hair spray (4 extra hold)
U laků na vlasy mám dva požadavky - aby neslepoval a aby mi účes "udržel". Tenhle splňuje obojí, takže jsem spokojená. Akorát mi celkem smrdí, ale to zas není žádné mínus. A hlavně je to 300 ml, takže je to opravdu obr a vydrží mi nejspíš celý rok, protože lak na vlasy se snažím používat co nejméně.
Gliss Kur Thermo protect – olej pro ochranu před teplem při fénování
Nikdy předtím jsem neviděla produkt, který chrání před fénováním. Většinou jen ty, které chrání proti teplu (když si žehlíte!kulmujete vlasy) a takové spreje jsem si dávala do vlasů právě až po fénování. Obsahuje 8 zkrášujících olejů (akorát jsem nikde nenašla jakých), a logicky má vlasy chránit před teplem. Jelikož je to olej, vlasy jsou po něm krásně hebké, lesklé a vyživené. Takže je to super produkt. Většinu už pak nemám potřebu si dávat ještě jiný olej do konečků vlasů.

Avon Advance Techniques – Supreme oils - intenzivní vyživující sprej s luxusními oleji 
A to je právě ten "jiný olej", který si dávám do konečků vlasů. Oleje na vlasy z Avonu mám ráda, a měla jsem už všechny možné varianty, a kromě vůně mezi nimi úplně nevidím rozdíl. Tento je fajn, protože má "stříkátko" a je ho celých 100 ml (což je na olej na vlasy dost). Jo a taky obsahuje 5 olejů - makadamiový, kaméliový, mandlový, z grepových semínek a marulový. Vlasy jsou po něm taky hezky hebké, vyživené, lesklé a celkově vypadají skvěle. 
Takhle nějak moje vlasy teď vypadají. Přemýšlím, že si je nechám ještě o něco zkrátit.Co myslíte, mám, nebo nemám?


Děkuji PR Schwarzkopf za poskytnutí laku na vlasy, a Gliss Kur ochranu před teplem k recenzi.

pondělí 13. dubna 2015

Pondělní (filmové) tipy

 
Antiperspirant Fa Fresh&dry - Green tea
Antipersipanty ve spreji moc nepoužívám, a když už, tak chci, aby krásně voněl. Tenhle to splňuje dokonale. Jeho vůně je úžasná! A taky mi nedělá skvrny na oblečení (což je taky velké plus). Mají ho i ve formě roll-on, deo stick i jako tuhý antiperspirant. Asi se po něm ještě poohlédnu. Cena je kolem 80,- Kč.

Avon Anew reversalist Obnovovací čistící pěna
Tuhle čistící pěnu mám na doodlíčení obličeje asi nejraději. Je dost krémová, takže nevysušuje a hezky pění, takže je s ní dost rychlá práce. Řada Reversalist je určena pro pleť 30+, což mi osobně vůbec nevadí, protože přípravky pro starší věkovou kategorii, než jsem já, většinou bývá šetrnější a více hydratační. Cena je kolem 100,- Kč.

Teorie všeho // Theory of everything
Životopisné filmy jsem nikdy moc nemusela, ale tenhle jsem prostě chtěla vidět. Je to o živote Stevena Hawkinga. Myslím, že Eddie Redmayne ho zahrál naprosto výborně. Film popisuje nejen jeho kariéru, ale hlavně jeho vztah s Jane a taky vývoj jeho nemoci. Film opravdu stojí za shlédnutí. 

S láskou, Rosie // Love,Rosie
Lily Colins jsem zatím viděla jen ve Sněhurce (a tu jsem ani nedokoukala), ale v tomhle filmu mě hodně zaujala (btw. její obočí je naprosto boží). A film je taky super. Je to o dvou nejlepších kamarádech (no, hlavně o postavě, kterou hraje Lily - Rosie), a nebudu vám nic nalhávat - je to pořádná romantika a citlivější duše možná i občas zapláčou. No, po dlouhé době romantický film, který mě opravdu bavil. Však se podívejte.

American Horror story - Asylum
Tenhle seriál jsem nedávno shlédla podruhé (za pouhé dva dny). Jsem do toho vždycky celkem zabraná, a i na poprvé jsem to viděla asi za dva dny. Dej se odehrává (nečekaně) v blázinci Braicliff v 60. letech, ale děj se v čase různě prolíná. Pokud se rádi bojíte a občas se i rádi zasmějete, tohle je to pravé pro vás. I na CDFD to má dost dobré hodnocení (90%). Viděla jsem i třetí řadu AHR - Coven, ale ten mě tolik nebavil, a už ho znovu vidět nepotřebuju. 

pátek 10. dubna 2015

Saloosí random

Hydrofilní odličovací olej Levandule
Odličovací olej jsem už měla - meduňkový. Levandule mi ovšem voní více. Olej mi vyhovuje zvlášť v zimě, nebo naopak v létě - moje pleť je totiž v těchto obdobích trochu sušší a olej mi pomáhá pleť hydratovat. Nemusíte se bát, že se budete po oleji mastit - trik je v tom, dávat kapku oleje na vatový tamponek, který si předtím trochu navlhčíte. Případně si taky můžete namalovaný obličej namočit, a pak si nanést na ruce trochu oleje a makeup si jemně sundat. Ale tento způsob moc nedoporučuju. Ovšem olej, ten vám s klidem doporučím. Přece jenom já už mám druhý :)

Bio Karité balzám na rty
Balzám je na rtech trošku mastnější, ale to mi nevadí. Používám ho hlavně doma, když potřebuju rty pořádně hydratovat. Taky se mi poslední dobou dělají koutky, a tento balzámek na to má pomáhat. No, on sice pomáhal, ale koutek se mi udělal znovu, tak už jsem si raději v lékarně koupila vitamíny a mast, které jsou přímo na koutky a opary :)
Jinak tento balzám je tedy na rtech příjemný a má zvláštní - sladší vůni. Je to možná rakytníkem, který je v balzámu obsažený.

Bio kokosový olej
Myslím, že účinky kokosového oleje vám asi nemusím představovat. Věřím, že každá druhá ho má doma a využívá jak kosmeticky, tak v kuchyni (ano, tento olej se dá i jíst). Já ho používám hlavně kosmeticky. A to na vlasy, a taky místo očního krému. Co se týká vlasů - ráda si dělám před klasickým mytím masku z oleje - olej zahřeju, dám si ho do konečků vlasů, nechám působit 30-60 min a pak si vlasy normálně umyju. Vlasy mám pak krásně jemné a vyživené, já ten rozdíl hodně poznám :)
A co se týče použití jako očního krému - mám sušší víčka i místa pod očima, takže olej je super na tyhle místa.

Já už mám doma celkem slušnou Saloosí sbírku. A co vy? Máte něco z toho ozkoušeno?


Děkuji PR Saloos za poskytnutí produktů k recenzi.

středa 1. dubna 2015

Spotřebováno v březnu

Většinou dělám tuhle rubriku jedou za dva měsíce, ale v březnu se mi podařilo spotřebovat nějak moc věcí:D Dodělávám všechny zbytky a stále dělám místo novým věcem.
Avon Solutions Youth minerals krém na den/noc - oba krémy byly příjemné, ale nějak mě nenadchly ani neurazily. Hlavně s tím nočním jsem byla spokojená, protože nebyl nijak hutný a pleť krásně hydratoval.
Yves Saint Laurent Forever Youth liberator serum - tohle sérum je skvělé, a kdyby nestálo plné balení kolem 2 tisíc, tak bych ho brala. Pleť nádherně vyhladí a udělá ji krásnou. Přirovnala bych ho k Genifique od Lancome, to taky dělá prostě krásnou pleť.
Neutrogena tělové mléko pro suchou pleť - je super a kdysi jsem měla i celé balení. Rychle se vstřebává a opravdu krásně hydratuje suchou pokožku.
Freeman detoxikační pleťová maska čokoláda&jahody - masky od téhle značky mám ráda, tahle byla dobrá v tom, že pleť krásně vyhladila, ale hlavně ji nevysušila.

Manufaktura sprchový gel Levandule - na to, že to byl gel, vůbec nevysušoval, byl velice příjemný a vůně levandule? Boží!
Vivapharm - Krémový sprchový gel s kozím mlékem - Byl opravdu velmi krémový, jediné co mi (dost) vadilo byla jeho vůně. Cítila jsem z něho mléko, a to mi strašně smrdí.
Fa - Krémový sprchový gel Acai berry - krémový sprcháče od Fa mám hodně ráda, a vůně byla taky skvělá.
Jo a mimochodem, nejsem až takový blázen, že bych spotřebovala tři sprcháče za měsíc (z toho ten krémový měl 500 ml), ale většinou si otevřu několik sprcháčů a ráda je střídám. 

Avon krém na ruce Glycerine hand&nail - krémy na ruce od Avonu mám celkem ráda, sice to není nic extra super hydratačního, ale na takové to denní mazání to stačí. Tahle verze mi ale strašně smrděla - takové chemické růže. 
H&M - Krém na ruce White Blossom - tenhle krém byl součástí sady (byl tam ještě krém na nehtovou kůžičku a pilník. Krém byl fajn, měl příjemnou vůni, a jelikož byl malinký, nosila jsem ho občas v kabelce :)

Garnier BB krém pro smíšenou až mastnou pleť - tenhle BB krém mám moc ráda, už jsem si koupila asi třetí balení. Sice bych potřebovala o něco málo světlejší odstín, ale dá se dobře rozetřít, aby mírná barevná nesrovnalost nebyla vidět. Je to moje stálice v kosmetické sbírce.
Dermacol Love balzám na rty - byl fajn, měl krásnou barvu a bobře voněl, ale jak jsem přišla na chuť "máslům" od Astoru, tak už bych si tohle nikdy nekoupila.

Yves Rocher Expresní odličovač očí s chrpou - jo, tak tohle si budu kupovat asi dlouho. Už jsem spotřebovala asi 3 balení a další 3 mám už koupené a připravené k použití :) Pro mě je to nejlepší odličovač na oči, a tím, že má mastnější složku mi právě vyhovuje, protože moje oční okolí je dost suché.
Sisley Floral Toning Lotion - tonikum nebylo nijak špatné, ani dobré. Používala jsem ho ráno pro očištění pleti. Jen ta vůně - mám pocit, že všechny Sisley věci prostě hrozně smrdí takovou babičkovskou vůní.
Garnier Goodbye damage kondicionér - šampón z téhle řady jsou dopotřebovala už před měsícem, a koncidionér mi klasicky zbyl, ten jsem spotřebovala až teď. Jelikož na vlasech moc účinky nepoznám, můžu jen říct, že nádherně voní.
Batiste suchý šampón - má krásnou květinkovou vůni, dá se do vlasů dobře "vpracovat" (tak, aby nebylo vidět, že jsem suchý šampón použila) a vlasy opravdu i odmastí. Já si ale stejně udělám culík, když mám mastnější vlasy.

Bione cosmetics Čokoládový krém pro celou rodinu - no, tak tenhle krém byl hrozný. Musela jsem se překovat, abych ho konečně dopotřebovala. Zaprvé smrděl. Čokoláda mi teda normálně voní, ale tohle byla taková hnusná chemická vůně. Ještě k tomu byl celkem dost hutný a špatně se nanášel i roztírat a vstřebával se taky strašně dlouho. Takže tohle prostě nee!
Avon Solution Freshest pure - tahle věc je naprosto skvělá. Je to peeling, maska a čistící krém v jednom. Já jsem jeho použití různě střídala, někdy jsem si udělala masku, někdy jsem s ním pleť jen rychle očistila. A byla jsem spokojená, je určen spíše na smíšenou až mastnou pleť, a pleť krásně do hloubky pročistí a vždycky jsem po použití masky měla o něco méně černých teček :)

Zkoušeli jste některé z těchto produktů? A kolik jste toho v březnu stihli spotřebovat vy? 
P.S. V pátek tu bude asi přednastavený příspěvek, protože si odjíždím užít Velikonoce a ještě slavit narozeniny s rodinou.