čtvrtek 1. října 2015

Freedom paletka stínů

Stejně jako dalším blogerkám, i mě přišlo milé překvapení od eshopu Pink Panda (https://www.pinkpanda.cz/). Dostali jsme k otestování pár produktů od značky Freedom, což je nová britská značka, a bude nejspíš dost podobná třeba MakeUpAkademy. Dnes vám představím paletku očních stínů. Mají je ve více verzích, ale mě se osobně nejvíc líbí právě ta, kterou jsem dostala. 

Paletka se jmenuje PRO 12 STUNNING SMOKES (ZDE). Teď je na eshop za 179,- Kč, což je skoro zadarmo. Jak už z názvy vyplývá, obsahuje 12 stínů, a to jak matných, tak metalických a třpytivých. Některé stíny jsou spíš teplejší, některé studenější. Takže si vlastně každý vybere to svoje. Je ideální pro denní i dramatické líčení, a barvy jsou super (pro mě osobně jsou to boží barvy pro podzim).

Stíny nějak nepráší a dobře se s nimi pracuje. Vydrží mi celý den, a to pod ně nedávám žádnou bázi (na víčko si dávám jen trochu korektoru pro sjednocení). Jediný problematický stín je ta nádherná temně fialová, která na víčku vypadá spíše jako hnědá a její třpytky nějak nejsou na oko nabrat. 

Obvyklé denní líčení, pro některé tak trochu nuda, pro mě rychlá záchrana :D Na pohyblivé víčko dám světle hnědý stín, do záhybu střední hnědou a je hotovo.

Moje oražovější verze každodenního makeupu :) Použila jsem druhý stín z paletky a rozblendila ho se světle hnědou. Se rtěnkou od Rimmel Kate 43 je to ideální kombo! Tenhle hřejivý makeup je pro mě ikonický pro podzim.

Trošku dramatičtější verze. Na pohyblivé víčko jsem použila fialový stín se třpytkami, a ty bohužel odpadávají a nejsou na oku vůbec vidět. A to záhybu jsem rozblendila středně hnědou. Rtěnka je od Rimmelu z řady Hydra Renew 180 Vintage pink.

Paletku doporučuju všem ne moc náročným uživatelkám. Stíny jsou super, ale kdo je zhýčkaný lepšími značkami, ten se do ní asi nezamiluje.

4 komentáře:

Díky za komentář!