úterý 23. června 2015

Yvesí rozjasňující makeup

 Dnes vám povím o rozjasňujícím makeupu od Yves Rocher, který jsem dostala zadarmo za to, že jsem přivedla do Yvesího klubu kamarádku. Vybrala jsem si nejsvětlejší odstín Beige 000, který mi bude v létě asi dost světlý, ale na zimu ho určitě ocením, protože je to zatím nejsvětlejší odstín makeupu, který se mi kdy dostal do ruky. Jo a hlavně není dorůžova! Jinak jeho cena je okolo 400,- Kč.

Zmíním ještě jeho obal, ten se mi totiž zdá jako velice vyvedený.  Je ve skleněné lahvičce se zlatou pumpičkou (která vám vypustí tak akorát) a působí na mě celkem luxusním dojmem. Ale na cestování to moc není, to raději preferuju lehké tuby.
Co je to vlastně zač?
Makeup obsahuje vyhlazující perleť s růžovým voskem. To znamená, že by měl umět "opravit" pleť - vyhladit a rozjasnit. Dále se píše, že "perleť umožňuje lepší přilvanost k pleti, makeup zůstává tam, kde má být, nehromadí se ve vráskách, nezvýrazňuje je a jednotně odráží světlo. Pleť je okamžitě vyhlazená a zářivá!" Samozřejmě, že (prý) umí dohromady rozjasnit, zmatnit, hydratovat, sjednotit a omladit. Takže by měl být úplně úžasný a dokonalý...


Před, s makeupem, Po (kompletní makeup). (mám pocit, že mě blogger zase trochu zretušoval)

 
Jak jsem už zmínila, odstín mi sedí perfektně. Jeho krycí schopnost bych označila tak za střední a konzistence není ani moc hutná, ani moc tekutá. Prostě akorát. Jeho finiš je taky fajn, opravdu souhlasím jak se zmatněním, tak i s rozjasněním (normálně bych si řekla, že tyhle dvě funkce nejsou dohromady, ale jdou. Pleť je matný, ale má takový zdravý, rozjasněný nádech). Byla bych s ním naprosto spokojená ALE....

Mám s ním pár problémů. Moje pleť je momentálně celkem suchá. Přesněji řečeno je suchá na několika místech, a ty mi tenhle makeup trochu zvýrazňuje. Taky se mi v průběhu dne ztrácí z nosu. Nevím jak a proč to dělá, ale děje se to. Po 5 hodinách mám makeup na celém obličeji, ale na nose skoro nic. A to nějak moc nesmrkám ani s nosem nic nedělám. Asi mám nos o něco mastnější, než zbytek obličeje, tak tam makeup prostě nedrží. A prý že umožňuje lepší přilnavost k pleti... asi je něco špatně. Jo a samozřejmě jsem pod něj zkoušela dávat různé krémy. Ale účinek nikde.
Aspoň že ten odstín je super. Dost světlý a do žluta. Pro mě ideál :)
Do práce ho zásadně nenosím, protože se maluju v 5 ráno a domů se dostanu v 16 hodin odpoledne. Takže by mi sice na obličeji vydržel, ale na nose bych neměla asi nic :D Na můj momentální stav pleti se mi nejvíce osvědčil Nude Magique od L´oréalu (kupodivu mi vydrží i celou mojí pracovní a cestovní dobu) a CC od Bourjois. Taky s Yvesákem se namaluju, když někam jdu max. na 3 hodiny, protože po tuhle dobu vypadá makeup pěkně a pak to s ním jde z kopce (ehm...z nosu :D).
Co na něj říkáte? Zkoušeli jste ho? Máte podobnou zkušenost?

5 komentářů:

  1. Tak to je škoda, že ti zvýraznuje suché místa. No s ním bych asi na nose take měla problém. Od YR bych ale ráda nějaký makeup zkusila, tak uvidíme :))

    http://style-and-smile15.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  2. No mám mastnou pleť a místama především v tváři suchou pokožku. Docela škoda vypadá dobře :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Nezkoušela jsem ho. Celkově moc věcí od YR odzkoušeno nemám. Nějak jsem jejich kosmetice zatím nepřišla na chuť. Na obličeji vypadá make-up skvěle, škoda jen té výdrže. Mě celkově dříve mizí make-up z nosu. Mám to tak už všeho, takže pro mě by to asi velké mínus nebylo.

    Radu - Narozeninová giveaway v hodnotě 2700Kč

    OdpovědětVymazat
  4. Kdysi jsem měla make-up od YR a byl super.
    Zvu tě k soutěži
    http://monalisabeautyeri.blogspot.cz/2015/06/soutez-podruhe.html

    OdpovědětVymazat
  5. Taky jsem tuhle akci v Yves Rocher využila a make-up mám už doma, i když to celkem dlouho trvalo :D A jsem ráda, že jsem ho dostala zadarmo, protože kdybych si ho měla koupit za své prachy, tak bych si potom asi nadávala.. Přijde mi, že mě dělá celkem žlutou a to mám odstín beige 100. A celkem mi vadí i jeho vtíravá vůně..

    Life By Peggie

    OdpovědětVymazat

Díky za komentář!