sobota 3. ledna 2015

Asi vlasy 2.

Oba tyhle produkty jsem chtěla už hrooozně dlouho, a teď konečně přišel čas si je pořídit. 
Prvním je Toni&Guy Sea salt texturing spray. Vždycky jsem ho chtěla zkusit. No a vyzkoušela jsem ho zatím párkrát a nemám na něj utvořený názor. Texturu udělá. Vlasy jakoby "zacuchá" a udělá legendární efekt "vlasy jako z pláže". A vydrží to takhle klidně celý den. Já si myslím, že to bude ideální věc pro někoho, kdo má jemné vlasy, a potřebuje vlasy nějak vytvarovat.

Druhým produktem je Malinový ocet na vlasy od Yves Rocher. Zaprvné úúúžasně voní. Miluji vůni malin, takže si při nanášení "přijdu na své". Balení ale nemá žádnou pumpičku, ani nic, co by usnadňovalo nanášení. Prostě si musíte "vylít" trochu octa do dlaně a do vlasů ho pak vmasírovat. Efekt to má, vlasy mám lesklejší (i když u sebe to ani nějak nepoznám, mám vlasy lesklé i "jen tak"), ale hlavně jsou pak vlasy celkově zdravější, a vypadají lépe.
Got2B sprej pro tepelnou ochranu vlasů. Jak už jsem kdysi říkala, na žehlení vlasu nepoužívám nic. Kromě žehličky samozřejmě. Vlasy jsem nikdy neměla spálené, ani nijak poškozené. Ale když už se mi dostal pod ruku tenhle sprej (který jsem kdysi dávno měla), řekla jsem si - proč to znovu nezkusit?! No a mám z něj radost. Před žehlením si na jednotlivé prameny nastříkám trochu spreje a žehlím. A hurá - vlasy pak vydrží krásně rovné i celý druhý den. Klidně i třetí (ale to už záleží na tom, jestli budete nosit vlasy celé dny jen rozpuštěné). Takže pokud chcete mít vlasy rovné déle než 1 den, moc doporučuji ho zkusit.

Shauma Cotton Fresh suchý šampón - suchým šampónům nějak zvlášť nefandím, ani je nějak extra nepotřebuju. Ale tak občas mám mastnější ofinu a nechce se mi ráno umývat vlasy, tak ho použiju. Sprej je sice bílý, ale to nějak nevadí. Po chvilce si ho vždy vyčešu z vlasů a jsem vklidu. Není to sice nějaký extra odmašťující efekt, ale to já ani nevyžaduji.

6 komentářů:

  1. Mne, naopak, suchý šampón od Schaumy veľmi vyhovuje :) Keď ho dobre pretrepeš pred každým streknutím, biele fľaky nezanecháva a mne po ňom vlasy vydržia bez umytia ešte dva dni. I keď viem, že tieto kozmetické záležitosti sú individuálne a nemusia každému vyhovovať rovnako:-)

    OdpovědětVymazat
  2. Zadny produjt jsem jeste nezkousela, takze diky za tip.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Nad tím suchým šamponem jsem minule uvažovala v drogerii, ale nakonec jsem sáhla po Timotei, tak jsem taky zvědavá jaký bude :)

    OdpovědětVymazat
  4. Malinový ocet z YvesRocher mám taky moc ráda kvůli jeho vůni, ale zatím jsem nezaznamenala na vlasech žádný efekt

    OdpovědětVymazat
  5. Láká mě vyzkoušet ten malinový ocet :)
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  6. Já právě neustále přemýšlím, zda-li mám do toho mlinového octu jít !
    Procházela jsem kolem něj v YR už tolikrát, ikdyž byl v mega giga slevch a stejně jsem ho tam vždycky nechala.
    Věřím ale, že má zvědavost mě v tom nenechá a jednou jej pořídím :)
    krásný blog, hlásím odběr!:)) PinkPomegranate

    OdpovědětVymazat

Díky za komentář!