neděle 8. června 2014

Lady Ostravačka a muzejní noc!

Včera se konala Ostravská muzejní noc. Doposud jsem ani nevěděla, že i Ova má tuhle svou noc, a dozvěděla jsem se že to teď byl snad druhý ročník. Na muzejní noc chodím vždycky do Brna (letos jsem byla asi po šesté), ale tam jsou všechny instituce hrozně narvané, všude se lidi cpou a hlavně letos chcalo až hrůza. Proto se mi ta ostravská líbila o dost více. Venku bylo krásně a lidí nebylo zas tak moc, jako v Brně.

Ze všech navštívených "institucí" se nám nejvíce líbilo v Miniuni, kde jsou v parku vystavené miniatury slavných staveb. Takže jsme se vyfotili u pyramidy, Eiffelovky. V podstatě jsme procestovali kus světa za 5 minut :D 

Dále jsme byli v Ostravské muzeu, kde toho zas tak moc k vidění není (vycpaná zvířátka, nějaké ty minerály, meče, historie Ostravy ve fotografiích), pak jsme obešli pár kavárno-galerií a nakonec jsme šli na Novou Radnici. Na Radnici se dalo jít na vyhlídkovou věž (ovšem fronta bylo hoooodně veliká), tak jsme zvolili druhou "trasu", což byla prohlídka prostor radnice. Viděli jsme sály, kde se konají schůze zastupitelstva a rady a taky kancelář primátora (a dokonce i samotného primátora).
Musím říct, že akce byla opravdu povedená.
Šaty - F&F (koupené v sekáči za 70,- Kč)
Boty - Humanic
Kabelka - F&F
Brýle - Sinsay
Náušnice - Gate
Co vy a Muzejní noc? Chodíte/nechodíte? 

2 komentáře:

  1. Super fotky, moc ti to pristane v tých šatách :)

    OdpovědětVymazat
  2. To vypadá na moc zdařilou akcičku. Nikdy jsem v centru Ostravy nebyla, i když jsem projížděla častokrát. Ale třeba jednou:-). A máš moc hezký šatky:-)

    OdpovědětVymazat

Díky za komentář!