středa 30. ledna 2013

Dermacol sprchový gel

Dneska mám krátkou recenzi o antistresovém sprchovém gelu Dermacol - Aroma Ritual Hrozny s limetkou.
Už na úvod musím říct, že opravdu náááádherně voní! Jsem z něj celkem dost nadšená. Je to sice gel, ale nevysušuje pokožku, je příjemný a ta vůně je prostě fakt antistresová. 
Velkým plusem je i fakt, že se po něm nemusím mazat krémem, protože mám pokožku hezky jemnou, hydratovanou a provoněnou.
Seženete ho třeba zde za 50,- až 60,- Kč
Sice nejlepší sprchová věc, kterou jsem kdy měla byl Pomerančový sprchový krém od Ziaji, ale tohle pasuji na druhé místo.
V  této řadě seženete samozřejmě i jiné vůně, třeba meloun, čokoládu, jasmín a pistácii. Všechny jsem je v drogérce očuchávala a voní nádherně. 

Děkuji eshopu krasa.cz za poskytnutí výrobku k recenzi.

Co vy a sprcháče? Dáváte přednost sprchovým gelům/krémům? A co vůně, je pro vás důležitá? (Já třeba miluju, když mi po umytí voní sprcháčem celá koupelna:))

neděle 27. ledna 2013

Proč se o své vlasy bát....

No jo. O vlasech jsem tady toho řekla už dost, ale pořád jsem neřekla všechno (já tajnůstkářka!). Miluju je a nenávidím zároveň. A taky se o ně bojím! Ptáte se proč vlastně? Čtěte dál...a nebo se taky můžete jít věnovat smysluplnějším činnostem (to bych možná doporučovala víc). 
Vyrostla jsem v rodině, kde velela moje babička. Rázná to paní. Moje babička milovala dlouhé vlasy. A já jako hodná holčička jsem musela mít dlouhé vlasy.  Vlasy jsem měla do pasu, pak až pod zadek. Půlka lidí si ze mě dělala srandu, že si většinu na svých vlasech sedím (ono taky kam je chcete dát, zametat s nimi zem?), nebo že si z nich můžu udělat šálu na zimu (jo, to bylo ale celkem dobrý, vlasy jsem neměla mokré od sněhu a ještě mě to hřálo...no, vzpomínáte na "Ladovskou zimu"?). Většinu času jsem nosila čelenku a vlasy jsem měla v culíku. S tím culíkem jsem protrpěla půlku základky. Občas se teda babička nebo tatínek (kterého jsem to musela naučit) obětovali, aby mi udělali pletený culík. Jo, půl hodiny v háji, všichni naštvaní, že nestíhají, ale Lady měla krásné vlasy. 
Díky mým culíkům, které jsem nosila od rána do večera jsem měla vlasy pěkně zacuchané. Maminka se vždycky nabízela, že mi je "odcuchá", ale měly jste jako děti rády, když vám někdo kudlil vlasy? Já teda ne! Já se jednou za půl roku naštvala, kus cuchance ušmikla, a všichni byli spokojení. 
No, pokračuju dále... Asi na druhém stupni základky mě moje "chlouba" začala pěkně štvát. Ty dlouhé vlasy jsem začala nesnášet. Tenkrát jsem zbožňovala Olsenky, a chtěla jsem mít sestříhané vlasy jako ony. Když jsem to řekla babičce, ta mi to rázem zatrhla, a prý pokud se budu stříhat, tak ať si jí nepřeju. Jo, nepřála jsem si ji, ale překecala jsem maminku, ať mi vlasy ustřihne aspoň po pas. Jo, to byla tenkrát úleva. Babička sice málem chytla infarkt, ale opět se žilo dál. V devítce mi nějak ruplo v bedně, našetřila jsem si z kapesného a řekla jsem si, že risknu svůj život (a trochu i ten babiččin) a půjdu ke kadeřníkovi. Tam jsem si vyprosila ofinu, zastřižení vlasů o pár cenťáků a melír. Musím říct, že jsem odtamtud odcházela neskutečně spokojená. Neměla jsem totiž melír v tom pravém slova smyslu, spíš mi hodný pán vykouzlil skvělé zlaté odlesky. Půlka lidí ve škole mě tenkrát nepoznala. 
Na střední mi rupalo v bědně čím dál víc (asi to bylo tím novým prostředním, zkoušením alkoholu a podobných věcí...) a vlasy jsem začala zkracovat. V roce 2010 jsem došla k nejkratším vlasům, které jsem doposud měla, a to bylo takové delší mikádo. Jo, cítila jsem se o pár kil lehčí a o pár let starší. 
No, ale krátké vlasy mě taky moc dlouho nebavily. Chtěla jsem opět všechny své dlouhé vlasy zpět. Chvíli to trvalo, a teď jsou tu semnou!
Bojím se o ně, že si je přivřu do dveří (už se to stalo), že si je ve spánku přilehnu (stalo se), že si je nechtěně zapálím (taktéž se stalo), že se mi nepodaří účes, který budu tvořit hodinu (stalo se) a že si je skřípnu do zipu (jo, to sakra bolí). Prostě se o ně bojím.
Ale jsem neskutečně ráda, že je mám. Ikdyž mám občas chuť být holohlavá.

Co vy? Bojíte se o své vlasy? Milujete je, nebo nenávidíte?

čtvrtek 24. ledna 2013

Já a moje vlasy 2013/1.

Rozhodla jsem se udělat takový update toho, jak se starám o své vlasy (jeden příspěvek je třeba ZDE). Takže...začala bych tím, jaké moje vlasy jsou. Jsou celkem bezproblémové, mám je přirozeně lesklé a jediné co je trochu trápí jsou suché konečky. Co se týče barvy vlasů - to, co vidíte na fotkách je moje přírodní barva. Vlasy si nebarvím už nějaký ten rok a ani to nemám v plánu.  A ty světlejší odlesky, kterých si na mě můžete všimnout jsou taky přírodní, prostě mám takový svůj vlastní melír :D Mám vlasy tmavě hnědé, ale hází mi to takové nazrzlé odlesky, proto to vypadá zvláště. 
Jinak mi vlasy rostou rychle (možná až moc). Teď je mám tak nějak do pasu, a řeknu vám, není to žádná sranda (a to jsem kdysi měla vlasy pod zadek, haha). 

Co se týče šampónu a kondicionéru, používám teď ty, které jsem dostala ve Wella studiu. Zaujaly mě a jsem s nimi spokojená. Celá řada Fizz Control má vlasy uhladit, což se mi hodí, protože po umytí jinými přípravky mi ofina trčí do všech světových stran a složitě se upravuje. Ale s těmahle pomocníkama je to v pohodě. Jediné mínus je, že jsou vlasy trochu splihlé, ale to se dá taky snadno vyřešit. 
Zmizelý objem řeším buď Push-Up volume od Shaumy (ale bohužel tahle věc se dává na mokré vlasy, a pak se musí vyfénovat a mě fén odešel do věčných lovišť, ze kterých se už nevyhrabe), nebo pěnou od Welly, po které se vlasy fénovat nemusí a i tak vytvoří super objem (a neslepuje vlasy, juchú). A co se týče laků na vlasy, tak používám buď obyčejný lak od Balei, nebo tenhle nový od Welly (jo, zase Wella, a zase věc zdarma, ale nezabíjejte mě! Já to fakt testovala a jsem s tím spokojená). Každopádně abych to nezakecávala...tenhle lak vlasy neslepuje. Účes drží, ale je pružný! To znamená, že se vám trochu rozcuchá, když zafouká vítr, protože to neudělá takovou tu šílenou "helmu", jako třeba lak od Balei. No nevím jak vy. Jsou sice situace, kdy potřebuju aby "všechno drželo tam, kde má" - to řeším Baleou...a pak jsou situace, kdy si nakroutím ofinu, ale chci aby to vypadalo lehce nedbale a hlavně aby to vypadalo, že jsem si to nakroutila před 5 minutama - to řeším Wellou. Pokud mi tu zas někdo napíše, že ten lak stojí za prd...jo, pro někoho možná ano, ale já vím k čemu ho mám a svůj účel plní ;).

Na česání už nějakou dobu používám Tangle Teezer, který je fajn, ale občas vlasy elektrizuje. Když mám vlasy mokré, rozčesávám je hřebenem od Welly, který jsem taky dostala ve Wella studiu, a jsem s ním spokojená. A jak řeším ty suché konečky? Sérem s marockým olejem od Avonu, které mám opravdu ráda, a budu ho kupovat dál. Vlasy jsou po něm hebké a hydratované. A pak taky olejíček od CHI. Když jsem ho použila poprvé, byla jsem z něho nadšená. Vlasy byly ještě více lesklé, než je mám normálně, byly hebké...no prostě radost na ně sáhnout. Ale když jsem ho použila víckrát, "zázračný" efekt se nějak vytratil. Takže příště asi zkuším Biosilk, který je trochu recenzován trochu nadšeněji, než zmíněný CHI.

No a nakonec - mé nejčastější účesy. Nejvíc nosím vlasy v pleteném culíku na stranu, nebo si "vlnknu" ofinu a zbytek vyžehlím, no, nebo si vlasy navlním celé, ovšem tento proces je velice zdlouhavý a strávím s ním půlku odpoledne:D No a když je příležitost, čas a nějaké šikovné ruce, nosím i nějaký ten drdol...
Otázka dne:
Co vy a vaše vlasy? Jste spokojené? Jaký je váš nejoblíbenější účes?


sobota 19. ledna 2013

Lady byla pařit....

Znáte to, pátek večer a vy máte jít ven. Do baru, do hospody, do klubu. Nastává první problém - jak se namaluju? Další problém - jaké si udělám vlasy? Třetí problém - co si obleču? (Já vím, že jsou důležitější problémy, než tyhle. Třeba volba prezidenta... ale upřímně, jsem sakra kosmeticka blogerka, klidně půjdu nenamalovaná a v teplácích, ale co když mě náhodou někdo pozná?! (a to už se mi párkrát stalo, a zrovna na diskotéce). Co by si pak o mě mysleli? Takže náležitá úprava je na místě).
No jdeme dále - Pokud mám něco domluveného, a není to spontální akce, promýšlení oněch zmíněných problémů trvá zhruba, no řekněme dost času. Hledám inspiraci na blozích, na youtube, v časopisech. Než si všechno promyslím, je tak ten půlden v pr....(chci říct v háji), já se nachystám, ovšem nestihnu se najíst. Co už, to se nějak zvládne.

Tak jo. Příprava začíná sprchou. Půl hodiny v háji a jde se dál. Beru do ruky Dermacol bázi, pak Dermacol Cover (protože dokonale sjednocená pleť je důležitá!) a snažím se, aby pleť vypadala co nejpřirozeněji (jo, i s Coverem to jde, musíte si ho dát ale jenom malilinko a pořádně roztírat a roztírat. Tak jo, možná že na denním světle by to přirozeně nevypadalo, ale já jdu přece do umělého světla, a venku je tma. Takže tak). Obočí upraveno. Tvář vykonturovaná bronzerem a jde se na nejdůležitější věc a to jsou - oči!
MUA Undressed. Objednávala jsem ji z TOHOTO eshopu. Přišla rychle (do 3 dnů od objednání). Ale bohužel, ikdyž byla zabalena v kartonu, první stín se vysypal, takže z něj mám jen půlku. Ale tak přežiju to.
Ano, oči jsou pro mě nejdůležitější, protože když už nemám velký prsa, snažím se u baru aspoň házet očkem po pěkných chlapcích, aby mi koupili drinka (ne, teď přeháním, pardon. Taková nejsem. Ale oči si maluju ráda, a chci aby můj pohled stál za to!). Takže - z Undressed jsem použila černý stín, který je sice třpytkatý, ale aspoň to vypadá zajímavěji, než když použijete čistě matný stín. Nanesla jsem ho nejdřív prstem, protože kdybych ho nanášela pouze štětečkem, nikdy by ta černá nebyla dost černá. Pak jsem přidala i trochu posledního, modrého stínů (když už v té paletce je, proč toho nevyužít, že?), "rozblendila" a bylo to. A toho ostrého okraje jsem docílila s pomocí lepící pásky. 
Dále už jen řasenka (L´oréal Volume Million Lashes samozřejmě) a nejmilovanější rtěnka YSL.
Obličej hotov zhruba za 20 minut. A to jsem si ještě stihla zatančit na pár písniček.

Dále vlasy. Chci je vlnité. Zapínám žehličku, beru pramen, lehce tupíruju, pak nakrucuju, pak smotám, zasponkuju a pokračuju s dalším pramenem. Pak všechny ty "zámotky" stříkám lakem a jdu se oblíkat. Celý proces s vlasama trvá aspoň 45 minut, což je sakra dlouho. Ale když máte vlasy do pasu, co čekáte...
Nakonec se obleču, a s půlhodinovým zpožděním vyrážím. (Outfit nevyfocen, protože jsem se v poslední chvíli ještě 3x převlíkala:D)
Jo a samozřejmě se nesmím zapoměnout vyfotit! A to jak foťákem, tak webkou i mobilem.
Nevím, jestli je pro vás tento příspěvek nějak přínosný. Píšu ho ještě s jistým procentem alkoholu v krvi (no jo, nejíst a pak pít páté přes deváté a podobné věci se nevyplácí, dneska mám rozhodně do slečny na těch fotkách daleko:))
No a jaký vlastně byl včerejší večer? Skvělý! Vlasy se mi zničily zhruba do 30 minut od odchodu (venku sněžilo), tričko mi tak 4 lidi polili různým pitím, ale makeup vydržel a dokonce mi ho i několik (podnapilých) slečen pochválilo. Potkala jsem starší i novější známe a bavila jsem se. A tak to má být.
A co váš páteční večer? Máte nějaké své specifické postupy? Nebo tipy, jak celý proces přípravy zrychlit? :D

středa 16. ledna 2013

Ziaja mořské řasy - tělové máslo

Ziaja mořské řasy - tělové máslo (99 Kč)
Jak víte, tělové másla od Ziaji já můžu. Už jsem vyzkoušela pomerančové, s výtažek z pecek z hroznového vína a teď mořské řasy.
Všechny tělové másla mají opravdu krásnou, máslovitou konzistenci (ne nadarmo se to jmenuje máslo a ne mléko), krásně se roztírají, rychle se vstřebávají a krásně voní!
Tohle má mít vitamín E, minerální vodu, omega 3, hydro retinol a výtažek z mořských řas.
Ani jeho účinky se od ostatních másel neliší - regeneruje přirozenou ochranou bariéru pokožky, zlepšuje pružnost pokožky, pokožka je jemná, hladká a máslo má příjemnou, osvěžující vůni. Aspoň se to píše v oficiálním popisu.
A víte co? Ten popis nelže! Když vylezu ze sprchy, namažu se tímhle máslem a pak si připadám jako bych měla pokožku mého pětiměsíčního bratříčka. A samozřejmě voním. Ta vůně je opravdu svěží, nevtíravá a dlouho vydrží. 


Prostě a jednoduše, tělové másla od Ziaji jsou moje must-have, co se týče mazání mého těla :) Nic podobného, co by lépe hydratovalo a vonělo jsem ještě nenašla.
Děkuji PR Ziaja za poskytnutí výrobku k recenzi.

pátek 11. ledna 2013

Jak jsem byla v Praze

Ve čtvrtek jsem byla asi po čtvrté v životě v Praze. A co mě tam vytáhlo? Pozvánka na představení nových výrobků od Welly. Co vám budu povídat, cesta dlouhá, Praha plná lidí, metra se bojím, lidí se tam vlastně bojím taky (aby mi někdo něco neukradl, kabelku jsem držela tak křečovitě, až mě bolely ruce :D), ke kafi jsem nedostala vodu....no nic úžasného. Takže stálo mi to za to?
Byla jsem (spolu s dalšími asi dvaceti blogerkami) ve Wella studiu, kde nám představili svoje novinky, a poté probíhal workshop s Tiborem Němcem, který nám ukázal, jak výrobky Wella používat, a také jak si vytvořit hezké vlny. To je sice hezké, ale podle jeho postupu bych si vlny na svých vlasech vytvářela tak tři dny, a na to já opravdu čas nemám. (Postup vám prozradím, až si ho trochu odzkouším).
Hlavní novinkou je inovované složení produktů z řady Wellaflex a technologie DME. Ta znamená, že se zde pracuje s menšími částicemi (až o 30%), které se snadněji dostávají mezi vlasy a rychleji schnou. Takže se vám vlasy neslepí, nevytvoří vám tu hnusnou "krustu", jako to některé laky umí, vlasy budou stále jemné, ale i dobře zafixované. To je super, ne?
Wellaflex má celkem 10 řad, takže si vyberete, ať máte jakékoliv vlasy. Ceny jsou také celkem příznivé - laky na vlasy seženete za 58,90 Kč a ostatní výrobky za 95,90 Kč.

Také je zde nová řada Wella Pro Series - Anti Fizz Control. V této řadě najdete šampón, kondicionér a nesmývatelný krém. Tato řada bojuje proti vlivům vlhkosti na vlasy, pomáhá předcházet krepatění a vlasy jsou díky ní jemnější. 
Celou tuto řadu jsme dostali v dárkových taštičkách, proto ji budu testovat, takže se můžete těšit na recenzi. Sama jsem na to zvědavá :) Dále jsme dostali třeba pěnovou barvu na vlasy Wellaton. Mají několik nových odstínů. Já si teda vlasy barvila tak 3x v životě, ale říkám si, že bych tu černou možná zkusila...ale nevím nevím :)
Obsah dárkové taštičky 

Musím říct, že jsem opravdu ráda, že jsem si udělala výlet do Prahy. Byl to fajn podvečer a jsem ráda, že jsem viděla několik svých oblíbených blogerek na živo.

středa 9. ledna 2013

Drdol no. 2

Tak, teď vám ukážu druhou krabici z Claire´s s "kravinama na vlasy". Je to opět sada na drdol. Nevím teda, jak se zrovna takovému drdolu říká, takže ho budu nazývat třeba "motánek" :). (Na krabici je napsáno French Pleat. Tak se ten drdol prý jmenuje, ale já žiju v česku, takže přeloženo do češtiny to je Francouzské plisé. Jsem asi tupá, ale co netuším co je to plisé. Vy ano?).
Motánek vypadá dost dobře. Aspoň na slečně na fotce. Mě totiž nejde udělat, ať se snažím, jak se snažím. Asi mám fakt moc dlouhé vlasy, nebo jsem extrémně levá (B je asi správně). Každopádně, pokud má člověk třeba vlasy po ramena, půjde to rychle (myslím). 
Prostě si vezmete divně vypadající vycpávku (interní název hovínko. Pardon, ale fakt je ta vycpávka divná...) přiložíte si ji vertikálně na vlasy, motáte, zasponkujete a máte hotovo. Prej. Pak už jen stačí zapíchnout ozdobu s černýma peříčkama, doufat, že se při zapichování nevypíchnete třeba oko, a účes je hotov. 
Já teda nevím, na fotkách se mi to extrémně líbí, ale nevím jak na to. Asi se nechám ostříhat, abych si ten drdol mohla udělat. Máte nějaké rady, tipy, náměty co s tím? 

Krabice obsahuje "hovínko" - čili vycpávku, pak zase pinetky, sponky, hřebínek a jakousi ozdobu s peříčky.

Dá se z toho vytvořit něco takového (aspoň si to Minimalist Lady myslí).  Tyhle drdoly mi přijdou skvělé do společnosti, tím myslím do divadla apod. 
Tady pán ve video tvoří motánek bez vycpávky. Ale slečna má celkem krátké vlasy (pardon, ale vlasy kratší než na ramena mi připadají krátké :D). Vypadá to celkem rychlé a jednoduché. Ale my s dlouhýma vlasama bychom se s tím piplaly asi dost dlouho (ale možná by to šlo, ale nechci vědět, kolik bych musela spotřebovat sponek).

P.S. Našla jsem si co znamená plisé. Je to plošná textilie nebo jiný plošný tvar s uměle vytvořenými záhyby (díky teto Wiki, tak si mi zase jednou opravdu skvěle poradila). :D

Drdolům zdar!
A pokud se mi tenhle zámotek někdy v životě (při mé levosti) podaří, určitě vám o tom podám zprávu!

úterý 8. ledna 2013

Rtěnka Avon Plum Seduction

Avon Plum Seduction je červeno-fialová rtěnka. Hlavně je dost tmavá. Já nikdy na tmavé rty moc nebyla, připadalo mi to na mě divné. Ale loni jsem si koupila tmavou Astorku, a s tou jsem byla spokojená. Tak jsem si řekla, proč nezkusit něco ještě výraznějšího a tmavšího. Na rudé rty moc nejsem, ty mi opravdu nesluší. Proto fialová. Barva mi opravdu připomíná švestky (asi proto název Plum, žejo...). 

Rtěnka je krémová a sytá. Rozhodně nevysušuje rty. Co je ale její mínus, že když si ji nanesu, mám pocit, že na některých oblastech rtů ji mám víc a na některých méně. A taky se trochu rozpíjí. Takže za mě to asi není moc dobrý výběr, protože u tmavých rtěnek je právě dost špatné, když se vám rozpíjejí. To pak vypadáte jako upír, který zrovna posvačil (a to mám dobrou konturku!).
Ale není to zas taková hrůza, abych vám ji nedoporučila.



Otázka dne:
Co vy a tmavé rtěnky? 

pondělí 7. ledna 2013

Rtěnka Rimmel Vintage Pink

No jo, tak mi zase jednou přišly z DM slevy, tentokrát na značku Rimmel. Jelikož jsem před rokem přešla z lesků na rtěnky, řekla jsem si, že by to chtělo pořídit si zase nějakou novou do sbírky. Rtěnky Rimmel jsem si kupovala kdysi dávno, snad ještě na základce :D Začalo to značkou Miss sporty, pak jsem se přeorientovala na Rimmel, a pak to pokračovalo k Max Factoru atd... Rimmel považuju za levnou značku, ovšem kvalitní. Jejich matující pudr mám moc ráda. Každopádně....
Vybrala jsem si rtěnku z řady Hydra Renew v odstínu 180 Vintage Pink. Rtěnka hydratuje opravdu skvěle, nemusím si předtím natírat rty balzámem. Je krémová, celkem dlouho vydrží (kolem 3,4 hodin) a vytrácí se rovnoměrně, což se mi u levnějších drogérkových rtěnek moc nestává. 
Co se týká barvy...jak napovídá název, je to starorůžová barva. Jak si říkám já - moje rty, ale hezčí :D Já mám normálně totiž rty celkem tmavé, takže mi výborně sedne. Je trochu výraznější, ale nijak extra a je skvělá k jemnému líčení. 

Otázka dne:
Co vy a rtěnky? Máte radši světlé barvy, nebo dáváte přednost něčemu výraznějšímu?

neděle 6. ledna 2013

Drdol

Slíbila jsem, že vám ukážu moji vychytávku na drdol. Nebudu to nijak prodlužovat, prostě jsem došla v OC Karolina do Claire´s, kde jsem viděla výprodej věcí na vlasy. Zaujala mě tahle krabice, kterou jsem prostě musela mít. Stála 80,- Kč (z původních 360,-). Pak jsem si vzala ještě další dvě krabice, pro vytvoření jiných účesů, ty teda zatím nafocené nemám, ale slibuju, že vám je časem ukážu. 
Měli verzi pro světlé a tmavé vlasy. Asi můžete hádat, kterou variantu jsem si vybrala. 
A co že vlastně v krabici najdete? Vycpávku do drdolu, tzv. donut, pak hřebínek, gumičky, sponky a čelenku.
A jak vlastně vypadá výsledek můžete vidět na fotkách. Na jedné je má dobrá kamarádka :)
Pro mě je velká nevýhoda to, že mám dlouhé vlasy do pasu, takže ten drdol mám pak strašně velkej :D Vlasy musím omotávat aspoň na pětkrát. Ale aspoň je to zajímavý účes, který moc lidí nenosí.

Stejný "hot bun" nosí i moje oblíbenkyně Dulce Candy. Právě od ní je tady video, kde můžete vidět, jak si drdol vlastně vytvořit. Chtěla jsem vám taky natočit video, ale s mojí webkamerou by vám to asi nebylo moc platné :)




sobota 5. ledna 2013

Rimmel BB krém

Jo, s "bíbíčkama" se teď roztrhl pytel. Má ho Garnier, Maybelline, L´oréal, Nivea, Dermacol....a teď už i Rimmel. 
Četla jsem o něm na pár zahraničních blozích, a většinou to byly pozitivní recenze, takže jsem se ho rozhodla taky vyzkoušet. 
A musím říct, že nelituji. Není to žádná upatlaná oranžáda, takže se nemusíte bát, že budete vypadat jako mrkve. Já mám hodně světlou pleť, a sedí mi odstínově lépe, než třeba BB od Garnier (myslím samozřejmě to pro smíšenou pleť). 
Krytí bych označila za střední. Pupínky to trochu překryje. Já se stejně patlám ještě korektorem, takže si nemám na co stěžovat.
Jestli mi barva sedí většinou zjišťuju podle toho, jak moc se mi "namejkapovaný" obličej "bije" s krkem. Tady žádný přechod vidět není, takže si na barvu nemůžu stěžovat. 
Pro někoho, kdo je fakt extra světlý, to asi bude trochu tmavší. 
Na obalu píšou, že je to 9v1, takže co to vlastně má všechno umět?
1. Vyživuje - ANO? Tohle neumím moc poznat.
2. Hydratuje - ANO, hydratace jde poznat. Myslím, že se dá použít i pro suchou pleť.
3. Minimalizuje viditelné póry - ANO? Moje póry jsou dost viditelné, a po nanesení jsou trochu schované. Ale po pár hodiných jdou stejně vidět.
4. Chrání - ANO? Těžko říct, jak se tohle dá poznat.
5. Kryje - ANO, jak jsem již psala, krytí je střední.
6. Sjednocuje - ANO
7. Zjemňuje - ANO?
8. Zmatňuje - NE, zmatnění fakt nepozoruju, ale s pudrem se to dá.
9. Rozjasňuje - ANO, po nanesení BB se trochu lesknu, ale jen tak přirozeně.
Cena je 159,- a prodává se ve třech odstínech, já mám ten nejsvětlejší - Light.
Musím říct, že tohle se asi stane mým oblíbencem. Ale věřím, že ty pravé BíBíčka, třeba od Skin79 jsou stokrát lepší. Ale investovat 6 stovek se mi momentálně nechce.

Otázka dne:
Používáte BB krémy? Stačí vám ty drogerkové, nebo si potrpíte na ty pravé?