úterý 28. února 2012

Shauma Push-Up

Dnes vám chci ukázat jeden docela fajn produkt na vlasy. Jde o Shauma Push-Up Lotion pro většin objem vlasů.
Stojí kolem 60,- Kč (já ho koupila ve slevách v Rossmanovi za 35,-).
Popravdě, tuhle věc jsem si koupila kvůli její ceně. Od Shaumy jsem nikdy nic neměla, a za těch 35,- kč od nich klidně něco otestuji :))
A mé dojmy?
Skvělá věc! Nanáší se na vlhké vlasy a vyfénuje se. Má trochu lepivější složení a nejdřív jsem se bála, že budu mít slepené a zatížené vlasy, ale realita byla úplně jiná! Po vysušení vlasy nikde nelepily (občas mi vlasy lepily i o tužidlu a to jsem fénovala opravdu do sucha), vlasy byly jemné a lesklé a hlavně objem byl opravdu znát. Nevím sice, jestli vydrží 48 hodin, protože já si vlasy přes den dávám často do culíku a objem tak nějak "zmizí".
Máte s tímto výrobkem někdo zkušenosti? Nebo s šampóny od této značky?

pondělí 27. února 2012

Nail Polish

Dnes vám chci ukázat pár laků na nehty, které už nějaký ten pátek mám, ale zatím jsem vám je neukazovala.
E.L.F. Bubble Gum Pink- 65,-
Upřímně, tento lak byl pro mě zklamáním. Hlavně co se barvy týče. Podle stránek ELFu, a podle obrázku na googlu jsem čekala "baby pink". Jak vidíte na druhém (oficiálním) obrázku,  barvy jsou opravdu rozdílné.
A co se týče výdrže, nic úžasného. Jako většina laků mi vydržel na nehtech zhruba 3 dny.
Essence 04 Space Queen - 29,-
Moc třpytivých laků nevlastním, proto jsem si koupila tento. Výdrž sice nic moc, ale ty jemné třpytky vypadají skvěle. Nejdou moc vidět, a právě to se mi líbí. Jinak zde je mám nalakováno na Maybelline French White.
Avon Turquoise (zelený) cca 80,-
Avon Violetta Sparkle (fialový) cca 80,-
Oba tyto laky mají nádherné barvy. Co mi ale vadí je fakt, že si musíte dát aspoň 3 vrstvy, aby ta barva opravdu vypadala tak jak má. Výhodou těchto laků je, že docela rychle schnou, ale s výdrží je to nic moc. Nevím, některé "avonovské" laky, které jsou ze stejné řady mi vydrží na nehtech tak 5 dní, ale ty třpytkaté většinou jen 3. Nevím čím to je.
Zelený je se stříbrnými třpytkami, a fialový se zlatými.

Máte s nějakým z těchto laků nějakou zkušenost? Zvláště by mě zajímaly laky od E.L.F., jestli ostatní odstíny opravdu odpovídají realitě, a jak to je s výdrží.

pátek 24. února 2012

NYC Fashion Ave Fuchsia

Dnes jen takový "rychlo-post". Pořídila jsem si nový lak na nehty a do jeho barvy jsem se zamilovala, proto vám ho chci ukázat.
Je od značky New York Colour, a stál 29,90,-
Jeho barvu se mi bohužel nepodařilo nijak hezky zachytit. Je to něco mezi hot pink a fialovou.
P.S. Mám dvě velké novinky, které se týkají blogu! Ale ještě vám nic neprozradím....
A jinak děkuji za rostoucí počet pravidelných čtenářů!
Užijte si páteční večer.
A ještě jeden dotaz. Hodlám si "pročistit" skříně a kosmetické taštičky. Měly byste zájem o e-shop?

středa 22. února 2012

Levné oční stíny

Troufám si říct, že vlastním spoustu očních stínů a paletek. Některé byli dražší, ale dnes se  chci zaměřit na ty nejlevnější co mám. Jsou od vietnamců a většinou stály kolem 30,- Kč. Což je skvělá cena, co si budeme povídat. Určitě si teď řeknete, že mají ty stíny bůhvíjaké složení a že asi moc nevydrží. Ale já jsem možná divná a povím vám, že všechny stíny z těchto paletek mi vydrží na oku bez problémů a rozmazání celý den! A oči mě po nich rozhodně neštípou. Ikdyž je  to individuální, někoho s citlivýma očima můžou tyhle stíny štípat, a někdo po nich má třeba vyrážku. 
Stíny většinou nanáším houbičkovým aplikátorem, protože se štětcem docela práší. A všechny stíny v paletkách jsou dost pigmentované a třpytivé, takže se hodí spíše na výraznější (nebo večerní) líčení.
No, tak co myslíte?

úterý 14. února 2012

Balzámy na rty

1. Astrid
Cena: cca 20,-
Prodává se skoro všude (já ho kupuji v Albertu)
Hodnocení: 5/10
2. Lip Smacker (Cotton Candy)
Cena: cca 80,-
Prodává Douglas
Hodnocení: 7/10
3. Bí Mât Cây - Už jsem o něm psala ZDE.
Cena: 149,-
Prodává Fann parfumérie
Hodnocení: 10/10
4. Sun Dance
Cena: cca 30,-
Prodává DM
Hodnocení: 5/10
5. Balea Urea
Cena: 30,-
Prodává DM
Hodnocení: 9/10
6. Neutrogena 
Cena: cca 100,- ??
Prodává DM
Hodnocení 9/10


Například balzám Balea Urea (5.) a Neutrogena (6.) mi připadají dost podobné. Možná až stejné. Když si na pusu nanesete větší vrstvu, vytvoří vám cucky. Ale jinak hydratují dobře a výdrž je také obstojná.
Nejlepší je pro mě ovšem Bí Mât Cây. Jediné co mi na něm vadí je ten kelímek. Většinou ho s sebou nenosím, protože si nerada patlám balzám špinavýma rukama v tramvaji. Takže ho mám na takové domácí použití. Ale na rtech vydrží opravdu dost dlouho.
Astrid (1.) používám většinou na "domácí mazání". Rty mám suché skoro pořád a nechci si piplat lepší balzámy. Tento bohatě stačí.
Lip Smacker má úžasnou chuť a vůni, ale hydratovat dlouho nevydrží.
Sun Dance je skvělý balzám zvláště na léto, ale v zimě se dá samozřejmě také používat. Je mastnější a do rtů se vpije až po nějakém čase.
Takže shrnutí: doporučuji vyzkoušet Bí Mât Cây, a pokud toužíte po něčem levnějším tak určitě Balea urea (která mě opravdu velmi překvapila).