pondělí 13. srpna 2012

My Face a Bebe Young care

Když jsem cestovala do Vídně, stala se mi taková nemilá věc. Měla jsem v kufru micelárku od Ziaji, a celá lahvička se mi vylila. Takže jsem se neměla čím odmalovat.
Hold, šla jsem do Bipy a koupila si odličovací ubrousky od My Face (stály 1€) a čistící pěnu od Bebe young (cena kolem 2€ myslím).
Ubrousky odličují moc hezky. Jsou pro citlivou pleť, takže mi na pleti vůbec nevadí a dá se s nimi odlíčit i řasenka (jako nouzovka). Takže jsem spokojená.
Od značky My jsem měla už odličovač na oči (ten byl celkem nic moc) a pak vím že mají skvělé sprchové gely. Přiřadila bych to ke značce Balea od DM.
Čistící pěna je taky fajn. Pleť pěkně dočistí. Pěna je jemná, stačí ji trošku na celý obličej. Jediné co mi vadí, je pocit pnutí, který mám po smytí pěny. Možná je to tím, že pěna je určena pro mladou pleť (a do té kategorie já už vlastně tak nějak nepatřím). Ale póry jsou pak čisté a stáhnuté.

6 komentářů:

  1. Já to pnutí mám ráda, mám pocit že to něco udělalo.

    OdpovědětVymazat
  2. značku MY prodávají i v Bille, ale jen pár výrobků, koupila jsem si tam krém na obličej asi za 40kč a jsem s ním spokojená, účel plní dobře:) a v Chorvatsku jsem si v Bipě koupila tělové mléko s kokosovou vůní asi za 10 kun, a na tu cenu je taky fajn:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. My v Bille? To se musím někdy podívat :)) Protože ty věci od nich jsou celkem fajn, za tu cenu

      Vymazat
  3. Bipu mám ráda, kéž by tahle drogérku byla i u nás :) Občas tyhle nouzovky mile překvapí, až na značku MY narazím tak si určitě něco koupím, za tu cenu paráda :)

    OdpovědětVymazat
  4. no vidíš, taková náhodička a narazíš na celkem dobrý produkty.. škoda té micelárky :)

    OdpovědětVymazat

Díky za komentář!