pátek 29. července 2011

Jsem zpátky

Tak jsem zpátky z dovolené. Byli jsme v Chorvatsku, kousek od Šibeniku. Pořádně jsem si odpočinula a dokonce jsem se i po sto letech opálila :D Každý den jsme se váleli na pláži, pili pivo a odpoledne jsme se cpali pizzou. Byla jsem s rodiči, což mi ale vůbec nevadilo :) Jak ale vidím počasí v Česku, tak mi mé opálení dlouho nevydrží, proto plánuju koupit nějaký samoopalovák. A musím se přiznat, že nechápu, proč do Chorvatska všichni jezdí, protože ta země jako taková se mi vůbec nelíbila. A s módou jsem to vůbec neřešila, měla jsem s sebou malý kufřík a vystačila jsem si s málem. Plavky, kraťasy a košile a bohatě by to stačilo.
Co vy, plánujete nějakou dovolenou?
Já mám ještě v plánu Francii s přítelem (neskutečně se těšííím!!!), Vídeň a dovolenou v mé rodné Ostravě :)
p.s. to malé stvoření na fotkách je má ďábelská sestra :D







úterý 19. července 2011

Goodbye?!

Jedu si užívat léta s rodinou. Kam pojedeme vám neřeknu, jelikož je to ve hvězdách. Ale jakmile se vrátím, dám vám vědět.

neděle 17. července 2011

Inspiration

Po sto letech zase kousek inspirace. Ale nezoufejte, chystám článek o kosmetice na cesty. A pokud máte nějaký nápad o čem si tady chcete přečíst, dejte mi vědět!
A jestli víte kde sehnat podobné šaty, jaké jsou na prvním obrázku (nebo na jakémkoliv dalším obrázku), budu vás mít moc ráda!!

neděle 3. července 2011

Páteční večer a nedělní nuda

 Tohle je můj páteční make-up. Použila jsem skoro všechny věci, které jsem vám ukázala v minulém příspěvku - stíny a bronzový pudr od NYC, řasenku Million Volume Lashes od Loreal, rtěnku Maybelline a tónovací pudr od  Dermacol smíchaný s Dermacol Make-up Cover. Make up mi vydžel celý večer, a to noc byla opravdu dlouhá! :)


Fotky nestojí za nic, ale je to foceno na diskotéce. Na sobě mám úlovek ze slev v Tally Weijl   :) Jinak ve slevách jsem našla spoustu dalších věcí - třeba kraťasy taky z Tally Weijl nebo hadí šaty z H&M. Třeba vám je někdy ukážu.
Přeji hezkou, ikdyž deštivou neděli. Já ji trávím sledováním filmů.

pátek 1. července 2011

Novinky v mé kosmetické taštičce :)

Jsem zatížená na růžové rty. A tato rtěnkaa? Je bezkonkurenční!!!! Nádherná barva, je sytá a hydratuje rty. Také dlouho vydrží. V DM ji seženete tak za 129,- a v Rossmanovi jsem ji viděla za 99,-. I ostatní barvy jsou moc krásné, asi si koupím ještě další barvičku.
Novinky v mé kosmetické sbírce :)
Kdysi jsem váhala nad výběrem řasenky, nakonec jsem si řekla, že vyzkouším tuto - Loreal Volume Million Lashes (tak jo, vybrala jsem ji protože jsem ji měla možnost mít jen za 200,- místo 400,-; no nekup to). Musím říct že s ní jsem více méně spokojená. Nedrolí se, řasy vypadají skvěle, jediné co musím vytknout je, že smrdí. Buď mám nějakou starou nebo nevím. Ale zatím to ničemu nevadí.
Tónovací krém se třpytkami od Dermacolu. Nevytváří masku, hydratuje a ty třpytky vypadají skvěle. Hlavní je, že je opravdu lehký, což je na léto to nejlepší. A stojí jen 126 Kč.
Stíny od NYC Union Square. Barvy jsou moc hezké, hodí se k sobě a jsou dobře pigmentované. co víc si od paletky za 90 Kč přát  :)
 Bronzový pudr od NYC. Zatím jsem ho zkoušela jen tak zběžně, ale nemám mu co vytknout. A ještě se musím pochlubit, že jsem v Rossmanovi k nákupu značky NYC za 129 Kč dostala tričko :P