neděle 12. června 2011

Letní kosmetické nezbytnosti

Lehký krém na obličej s SPF – ano, i obličej je třeba si chránit. Ať už v léta make-up používáte nebo ne (i některé make upy mají SPF – třeba Flawless Finish Foundation od E.L.F.
Třpytivé tělové mléko – co si budeme namlouvat, třpytivá (a opálená) pokožka vypadá zatraceně sexy!
Opalovací krém – o tom si nemusíme nic povídat, raději se namažte, ikdyž jdete jen do města. Slunce svítí všude a je zrádné (dobře, když jdete na celý den do obchoďáku možná není opalovák potřeba). Pořád lepší se nějak chránit, než přijít domů spálená. A s tím jaký opalovák si vybrat  vám asi nepomůžu, každý má jiný fototyp a každému vyhovuje něco jiného, ale musím vám říct, že si raději kupte co největší ochranný faktor. Velká hloupost je, když si řeknete, že se přeci chcete opálit a pak si koupíte ten nejmenší faktor a namažete se s ním na koupáku jen jednou. Jak říkám, je lepší mít co nejvyšší stupeň ochrany, a mazat se pravidelně. Při opalování klidně každou hodinu. Já osobně nechci vypadat jako rajče, nevím jak vy.
Bronzer – moje nejoblíbenější věcička, kterou jindy než v létě skoro nepoužívám. Návod jak bronzer používat naleznete v mém starším příspěvku.
Balzám na rty s SPF – já osobně mám suché rty, takže potřebuji nějakou ochranu. Balzám na rty s SPF je na léto ideální, na něj si dám ještě lesk a moje rty jsou ideálně chráněny (musím se vám přiznat, že trpím jistou úchylkou. Pořád si musím něco „patlat“ na rty. Lesk, balzám, rtěnku….když na rtech nemám vůbec nic, jsem z toho nervózní. Myslíte, že se to dá nějak léčit? :D).
Tělový sprej – já ráda používám tělové spreje od Avonu (seženete tak za 60 kč), které lehce voní a hlavně osvěží.
Matující papírky – znáte to, v létě máte make-up a pudr, pak se spotíte a napatláte na sebe další dávku pudru. A jak pak vypadáte? Hrozně! Matující papírky jsou skvělá věc, stačí přiložit na místa „postižená“ potem, a rázem jste matnější. Já je používám velice ráda, mám jedny od Burjois  (myslím, že už je ani nedělají), jinak seženete i v Essence a E.L.F.
Obrázky jsou pouze ilustrační.
PS. Stále mi můžete radit s výběrem řasenky, výplatu mám až za 14 dní, takže si ji koupím až pak.

čtvrtek 9. června 2011

Potřebuji poradit :)

Chtěla bych od vás radu týkající se řasenek. Páč jich sice doma ještě mám, ale chci si v blízké době koupit novou, JENŽE! se nemůžu rozhodnout, která je pro mé potřeby nejlepší. Mám malé oči a krátké černé řasy. Potřebuji řasenku, která řasy prodlouží a dodá objem. V poslední době jsem byla nejvíce spokojená s Falsies od Maybelline, ale bohužel tahle řasenka mi po půl roce vyschla (ale musím ji dát plusové body že vydržela půl roku každodenního používání) a také dost žmolkovala, což mi velice vadilo.
Teď vybírám mezi těmito kráskami:
 Maybelline Cat Eyes / Maybelline XXL Xurl Power / L´oreal Volume Million Lashes

Máte s těmito řasenkami nějakou zkušenost (jak pozitivní tak negativní)??
Já kdysi měla XXL Curl Power a byla jsem spokojená, kupovala jsem si ji asi 3 roky, tak teď nevím jestli vsadit na jistotu, nebo vyzkoušet něco nového.
Díky za každou radu či názor!

pondělí 6. června 2011

No name

 Poslední dobou moc nepřispívám, takže jsem si ani nevšimla, že už mám 110 čtenářů!! Moc vám děkuji za přízeň :) Kvůli takovému krásnému číslu jsem aspoň změnila záhlaví blogu, tak doufám že se vám líbí.
Teď vám ukážu můj nový lak, je to Maybelline 56 Coral Rose. Je to moc hezká oranžová barva a vypadá skvěle k opálené pokožce. Ve Shleckerovi ho měli za 30,- kč.
Takhle se teď líčím každý den :)
K této fotce (na které není nic moc vidět) řeknu jen - Ať žije H&M!

Arabelin prsten....třeba mi splní nějaké přání