neděle 27. února 2011

Dnes jen krátce

Na začátek vám přeji pěknou neděli. Jsem nemocná, a ještě týden bych měla ležet doma, není mi nejlíp a nemám hlavu na vymýšlení příspěvků.
Ale chci vám dnes něco sdělit - můj blog se oficiálně bude řadit mezi ty kosmetické. Jak jste si určitě všimli, móda už se zde moc nevyskytuje (já fakt nemám v zimě módní období, nebaví mě se módit, protože vím, že je mi ve všem pěkném zima) a ani se zde asi vyskytovat nezačne (aspoň do jara). Máte taky takový problém?
No, tak to bylo jen takové krátké sdělení.
P.s. Podívejte se na film Černá labuť, opravdu doporučuji. Je to skvělý film a Natalie Portman odvedla skvělý herecký výkon.
P.s. Připravuji příspěvek o péči o vlasy, a pak také možná nějaký "make-up post". Nebo máte nějaké nápady na články, příspěvky, posty?

úterý 22. února 2011

Thursday


Pár fotek před odchodem na párty.
                                  
Ano, zas a znova - byla jsem nakupovat kosmetiku. Už bych se měla léčit, jsem na tom závislá.
Koupila jsem si mini štětec z H&M (49,-) - je dobrý na cestování, protože jsem s ním dá nanést jak tvářenka, tak pudr. Další věcí je krém na ruce Avon (39,-). Hodně trpím na suché ruce, a tenhle krém mi opravdu pomáhá. Paleta stínů H&M (199,-). Paletku jsem sháněla dlouho, až jednou, kdy jsem si H&M chtěla koupit svetr, tak jsem narazila na tuto. Barvy jsou moc pěkné, ale pro výrazné líčení se musí přitlačit.
Rtěnka NYC (409 Fragile Pink) - nevím, proč má v názvu pink, když je spíše orange. Ta barva ale není zas tak špatná, jediné co musím vytknout, že chutná opravdu odporně :D
Stíny Essence (21 Colour Splash) - chtěla jsem si přidat do sbírky nějakou jarní barvičku, a tahle mě hodně zaujala. Už se těším na nějaké barevné líčení :)
Lak NYC (264 Lincoln Square Lavender) - moc krásná barvička, moc krásná cena a velké plus má tento lak za to, že rychle schne.

pátek 18. února 2011

Make up for party

 Dnes vám chci ukázat svoje líčení na páteční večer:) Snad se vám bude líbit.





úterý 15. února 2011

Inspiration

Nějak jsem opět bez nápadu, ale nechci vás nechat čekat na pořádný článek. Proto jsem se rozhodla ukázat vám, par obrázku lahodící mému oku. Doufám, že se vám budou líbit, a případně nasbíráte inspiraci.




















čtvrtek 10. února 2011

Thursday.

Dnes vám chci představit úžasný blog - Easy Fashion in Paris. Je to nekonečný zdroj inspirace, nevím jestli tuto stránku znáte, je trochu podobná blogu The Sartorialist - prostě styloví lidé z ulice. Určitě tam najdete něco, co inspiruje i vás.
A jinak jsem včera byla nakupovat (po sto letech jsem byla nakupovat oblečení! jinak kupuji pořád jenom kosmetiku). Našla jsem  zajímavé kousky - sukni ze sekáče za 20 kč, náušnice za 30,- apod. Určitě vám později vše ukážu.
Ta barva je prostě úžasná!
A jako poslední bod dnešního příspěvku mám pár fotek svého líčení se stíny od essence a NYC. 


A děkuji za 60 followers! Každého kulatého čísla si velmi cením. Vím že můj blog není klasický "fashion blog", a právě proto jsem ráda, že mé příspěvky vůbec někdo čte.

pondělí 7. února 2011

I was shopping....

Také mou osobu postihla NYC mánie. Vyrazila jsem se ze zvědavosti do Rossmanna, podívat se, co na tom všichni vidíte. A byla jsem příjemně překvapená.

Stíny Essence (19 Disco Diva) - skvělá sytá barva, dlouho vydrží a je to nádherný odstín (pokud máte zelené oči, fialová barva vám je krásně zvýrazní) 39,90,-
Stíny NYC (913 High Street) - tahle barva mě zaujala,  protože jsem žádnou podobnou na očích nikdy neměla.. A opravdu nevypadá špatně, jen se musí přitlačit, aby byla výraznější. 49,90,-
Make up NYC Natural matte foundation, odstín 001 - překvapilo mě, že tento make-up dobře kryje, ale i přes to vypadá přirozeně. Nemůžete od něj čekat zázraky, ale překvapí vás - za tu cenu asi lepší neseženete. 89,90,-
NYC nailpolish 240 Midtown - je třeba dát si více vrstev (minimálně dvě), aby byla barva sytá. Jedinou nevýhodou je, že se lak brzy oloupe, ale to se mi stává se všemi laky co mám. Takže  vyzkoušejte, a uvidíte. Cena je nádherná - 29,90,-
Rtěnka Essence 01 Frosted - konečně jsem narazila na světlou růžovou barvu. Jsem s ní moc spokojená, barva mi na rtech vydrží dlouho a rty nevysušuje (mám doma hodně rtěnek, ale všechny vysušovaly a hned byly smazané) 54,90,-

neděle 6. února 2011

Pictures of my cosmetics

Dnes vám ukážu kousek z mé kosmetické sbírky. Nebudu dělat popisky, kdyby jste o něčem chtěli vědět co to je, napište to do komentářů.







čtvrtek 3. února 2011

Something about me

Ta ohavná řetězovka se nevyhla ani Minimalist Lady (díky Dasdusho!) :) Takže se o mě dozvíte pár (asi nezajímavých) informací.
1) Narodila jsem se v Ostravě, střední školu jsem studovala ve Vsetíně a nyní bydlím a studuji v Brně (nesnáším otázku jestli je to lepší v Ostravě nebo v Brně, ale dnes na ni odpovím - mám raději Ostravu, často tam jezdím za babičkou a tatínkem).
2) Mám třiletou sestru Marii (než se narodila, malých dětí jsem se bála)
3) Mám fóbii z hadů a injekcí (proto nevlastním a nikdy nebudu vlastnit tetování nebo piercing)
4) Jako malá jsem chtěla být módní návrhářkou (mé kresbičky mám dodnes schované) a pak také historičkou (historie mě velmi zajímala, zvláště Egypt - uměla jsem kreslit i hyeroglify)
5) Miluji divadla, galerie, památky, hrady, zámky, historická města - prostě kulturu
6) Jsem seriálový a filmový fanatik (ze seriálů nejvíce zbožňuji Simpsonovi, Gossip Girl a Teorii velkého třesku)
7) Již 2 roky mám přítele, a jsem zamilovaná :)


BezegaMirabelleSimoneBianca