neděle 28. listopadu 2010

Neděle...

Řekla jsem si že bych konečně měla napsat další příspěvek. A tak jsem tady.
-> Venku nám začala právoplatná zima, mám milion věcí do školy (už zase) a první zápočet v kapse! Vlastně i druhý :)
-> Vánoční dárky mám skoro všechny, teď už je pomalu balím (balení dárku mě vždycky hodně bavilo, hlavně nakupování balících papírů a různých ozdob). A jak je teď i ten sníh, mám vánoční náladu a nejradši bych už nazdobila stromeček :)
->Zjistila jsem, že za oblečení jsem od srpna utratila jenom 1 600,- což normálně utratím každý měsíc za jídlo. Zato za kosmetiku utrácím o dost víc (a do naší malé koupelny se mi už půlka věcí nevejde). A hlavně z toho vyplývá že si nemám co obléct, za to se mám čím namalovat.
-> Naposledy jsem si koupila od Avonu (od toho co jsem avon lady, tak si odtama pořád něco beru) rozjasňující pleťový krém a pleťovou vodu. Můžu doporučit. Já mám pleť takovou nevýraznou (zvláště v zimě nějak ztrácím barvu) a tenhle krém i pleťová voda opravdu pleť rozjasní (a hned vypadám zdravěji, a ne jako Sněhurka, které je špatně). A taky mám nový lak na nehty. Ta barva je opravdu okouzlující, nemohla jsem odolat.

-> Od příštího roku dávám slib mému blogu, že na něj budu dávat lepší fotky a pokusím se i o outfitové posty. Takže mi drže palce, abych to dodržela
-> Nakonec malá inspirace od slečny z afterDRK (http://www.afterdrk.com/), její styl se mi opravdu líbí





neděle 21. listopadu 2010

Milý Ježíšku, chtěla bych.....


Co vy? Už víte co chcete na vánoce? A už nakupujete dárky? Já jich mám zatím jenom pár, ale na zbytku se pracuje:)

pátek 19. listopadu 2010

Laky, rtěnky atd...

Dneska jsem měla v plánu podívat se na Fashion Factory Market. Ale nějak to nevyšlo. Zaprvé nemám s kým jít (to je také hlavní důvod) a zadruhé nemám moc financí (nojo, vánoční dárky mě ruinují).
Takže vám dnes ukážu jenom svojí malou sbírku laků na nehty a rtěnek. Rtěnky jsem nikdy moc nepoužívala, jsem spíš "leskový" typ, ale teď jsem jim nějak přišla na chuť. Zvláště těm tmavším. Zatím mám dvě rudé, dvě tmavé růžové, jednu tělovou (která na obrázku není) a chci si pořídit nějakou svítivou. Moc se mi líbí rtěnky dvou slečen na posledních obrázcích.
Pro dnešek vše, hezký pátek :)




neděle 14. listopadu 2010

Neděle

(Dnešní příspěvek nemá s módou nic společného, ale ten příští s ní bude mít společného mnoho.)
Taky vám po chvilce (no dobře, po pár hodinách) učení začne hrabat? Mě tedy dokonale. Nevím co mám dělat dříve, jdu do obchodu pro jídlo, pak se chvíli učím, pak si udělám snídaňo-oběd, pak se zase učím, pak peru prádlo, pak se zase učím, pak si přečtu nové příspěvky na blozích, pak facebookuju, pak se zase učím, pak musím pověsit prádlo, pak se zase učím, pak jsou simsny, kouknu na ně a jdu spát. Mezitím jsem úplně mimo, a nevím kolik je 5+5.
Takže tak vypadají dny, kdy se musím učit (a teď je to docela často).
Musím vám představit jednu knihu. Je sice svým obsahem určena spíše dětem, ale já ji čtu vždy, když si chci odpočinout. Paul Shipton: Drsnej brouk - Zahrada strachu.
Jak říkám, opravdu je spíše pro děti, protože je o broukovi Muldoonovi, který je detektiv. Ale když si chcete odpočinout od celého světa, tahle kniha je  dobrá volba. (Nebo taky Deník Ostravaka, ale těm knihám rozumíme převážně my z Ostravy).




sobota 13. listopadu 2010

móda je jen fraška

ano, móda je vážně trochu povrchní. Někteří lidé ani neví co to móda je, chtějí jen uspokojit svou potřebu "být v teple a nechodit po venku na Adama" a to je vše. Podle toho to ale taky vypadá.
Někteří se zase snaží vypadat strašné módně, nosí to, co se nosí a vůbec jim nevadí, že jim to ani zdaleka nesluší.
Někteří brečí, že nemají peníze, takže se nemohou oblékat pěkně. Lež jako věž vážení, i s minimálním obnosem se lze krásně obléknout. Potřebujete jen styl a vkus (ani hezká postava vám k tomu nepomůže). Někdo řve, že je víc při těle (dobře, tak tlustý) a tak ve všem vypadá jako koule. Další blbost!! Stačí si opět jen správně vybrat.
A jak získat vkus?? Třeba zkusit si nechat poradit od kamarádek apod.
Jak získat styl?? Kouknout do módních časopisů, do výloh a uvědomit si, co se vám líbí nejvíc (jestli elegantní styl, nebo skejťácký, nebo sportovní...) a podle toho hledejte věci, které vám budou slušet
A jak najdete to, co vám bude slušet?? Vezměte si s sebou na nákupy třeba kamaráda/ku, který/á vám řekne, jestli vám hadřík sluší


Co musíte mít, když chcete vypadat dobře (co se oblečení týče):
  • Mít vkus
  • Mít styl
  • Vlastnit oblečení, které vám sluší
  • Umět to dobře nosit (protože, ikdyž vám vaše hadříky sluší, ale neumíte je se správnou grácií nosit, je celý efekt "na nic")
Pro dnešek vše, jsem po včerejší noci v brněnském klubu 7.nebe trochu mrtvá. PS. Můžete si o mě něco přečíst na: http://www.kamoska.cz/blogerky/minimalist-lady.html


úterý 9. listopadu 2010

Bloggggg.....

Dneska vám chci některým jenom udělat malou radost, protože vám chci sdělit, které blogy čtu nejradši:) Zahraniční do toho počítat nebudu, protože tam většinou kouknu na fotky a tím to končí. Ale u vás, mých milých českých bloggerek si ráda přečtu i něco o vás.
Tady jsou mé nejoblíbenější:
Katy: http://katy-inspiration.blogspot.com/ - ta holka má styl, je kreativní a její blog mám prostě ráda :)
Mia: http://miabelladoxanska.blogspot.com/ - její umělecké sklony mě fascinují, a její styl také
Suzie: http://suziestyle.blogspot.com/ - má skvělý vkus, co dodat
Jane: http://gorgeousdiamond-jg.blogspot.com/ - jsme skoro sousedky :)
Adina: http://adinaperlova.blogspot.com/ - má na věci svůj vlastní názor
Veronika: http://myraspberrylife.blogspot.com/ - taky má úžasný styl, vždycky u ní najdu něco, co mě inspiruje :)
http://lespetitsdesigners.blogspot.com/ - ta holka módě rozumí

To je pro dnešek vše, mých oblíbených blogů je mnohem víc, ale tyhle čtu pokaždé, když mají nový příspěvek. Nenechám si u nich ujít vůbec nic.
Na příště mám lehce nachystáno takové malé filozofování o módě. Budu ho publikovat, až nabudu pocitu, že ten příspěvek bude stát za to.
Mějte se krásně!

pátek 5. listopadu 2010

Pátek.....

Ahoj všichni
dneska jsem byla nakupovat. Scháněla jsem šaty na školní ples, a taky jsem sehnala. Nejsou nic moc extra, ale bohatě mi stačí (a stály jen 269,- v New Yorkeru - koupila jsem si ty bílé, černých mám dost). Ještě si k nim musím pořídit pásek. Přemýšlím, že nějaký úzký bude fajn (co myslíte vy?).
Dále jsem si chtěla koupit pořádný make up, tak jsem si pořídila  nový Max Factor Xperience Weighteless Foundation za 359,- a dostala jsem k němu  Xperience Sheer Gloss Balm zdarma. Ten balzám je na rtech moc příjemný. A ještě musím vychválit Balea masky na vlasy. Vlasy po nich mám jemné krásně lesklé. Takže doporučuji jak make up, tak balzám, tak i masky na vlasy :)
Ps. Zítra se měl konat brněnský sraz blogerů. Ale nic nebude, jelikož se přihlásili tak 3 lidé.